JORDGUBBAR

7 liter jordgubbar står nu på köksbordet. Stora som potatisar och omöjligt att stoppa hel i munnen. Lyckades med en halva! Fanns ett par bilder som man verkligen ser hur stora dom var men dom bilderna var för oseriösa och kan inte läggas ut här haha... Men hursomhelst, gott som bara den!!

Vad gör ni en kväll som denna?

Börjar med att mumsa i mig yoghurt och diverse frukt & bär. Hittade inga färska hallon, men men... Gött ändå! Sen blir det tv eller någon film för min del. Ska nog bort och hänga lite med min moder som just åkt på en stor förkyldning. Tycker så synd om henne, stackarn! Förkyldning är ju det värsta som finns... Typ. Krya på dig mami!

Ha nu en fin kväll, puss och kram ♥

STRAND-OUTFIT


Detta har jag haft på mig idag, mestadels iallafall. Hängde på stranden några timmar på förmiddagen, sedan drog jag, pappa & Juli till farmor och åt. Sen blev det sol på balkongen för hela slanten! Nu gick jag in för det började mulna på lite och så.. Tyckte det var bra med solandet för idag.

Och blev det något dopp? Hehehehe... Njaa! Vattnet var inte alls varmt och jag vill inte riskera att bli förkyld nu innan Spanien på lördag. Åh, så taggad nu!! :)


NU ÄR DET SOMMAR

Klockan är över åtta, termometern står över 29 grader och solen lyser fortfarande. Jag menar, hur UNDERBART?? Tänk vad man har gått och väntat på detta, och nu är vi äntligen här. Fantastiskt. 

Imorgon blir det förhoppningsvis bad och sol på Almenäs! FÖRSTA doppet för mig isåfall. Har inte hoppat i vattnet än så får se till att göra det! Ha en finfin kväll allihopa, puss! ♥

Här får ni en bild på en utav de goaste glassarna i detta land:



Bikinin


Gissa vad? Jo, jag fick tag i bikinin jag letat efter! Dock fanns det ingen underdel kvar... Men kanske besöker ett annat Cubus någon dag. Får se! Men nu kan jag ha överdelen med en assnygg rosa underdel. Blir prima!
NU: Jordgubbar & ananas. + choklad!!!

VIT BIKINI

Är på jakt efter en vit bikini, helst ska den ha band och vara lite virkad-inspirerad eller ha nått snyggt mönster på. Har sett en galet snygg på Cubus, men vet inte om den finns kvar. Ska dra in till knalle nån dag i veckan och kolla och den finns där. Nån som vet vart man annars kan köpa dessa bikinis? 

Såhär ser den från Cubus ut. Gillar när man kan switcha med andra bikini-delar med den vita färgen. Och det vita till brännan... SNYGGT!

bild tagen från denna tjejen

HOME!



Nu är jag hemma igen! Kom hem för ett par timmar sedan, så när vi kom hem gjorde vi oss iordning snabbt och åkte sen till farmor. Sen drog vi hem igen, jag satt på balkongen och solade en stund men sen gick jag in. Och nu sitter jag här!

Har haft det bra på Öland. Vad jag älskar med Öland är att det alltid brukar vara fint väder när vi är där! Oftast iallafall haha.. Så mys har det vart! Nu har jag lite att ta tag i här på datorn, så kanske skriver mer senare. Kramis! ♥


Påväg hem

Hej! Sitter i bilen påväg hem nu. Det har varit och är strålande sol idag, så det ska bli lite surt att sitta i en bil idag.. Aja, vi stannar ju i Vetlanda så det går nog. Ha det gött, kisses!

Vackra Öland!!

Hej!

Hur har ni det? Har ni en fin midsommar? Här på Öland skiner solen och det är varmt. Vi har nyss varit iväg i Borgholm och chillat vid midsommar-stången. Så här är allt bra! Nu väntar jag på att grillningen är klar så vi kan äta. Mums!

Finns inte så mycket mer å säga... Hoppas ni har det bra! Så hörs vi på söndag när jag åker hem, pussar och kramar!



tre bilder från igår, bägge tagna med mobilkamera.. tog inte med mig systemen!



Nu är vi påväg mot Öland! Vi har inte komm...

img_2949 (MMS)

Nu är vi påväg mot Öland! Vi har inte kommit långt ännu, så nu väntar en lång resa framför oss. Ska bli gött att komma bort och får hoppas att solen lyser på Öland.  Nästa vecka drar vi till Spanien, wihoo! Ska bli suveräänt. Har saknat Spanien väldigt mycket så det blir nice! Hoppas ni har det grymt, så hörs vi kanske imorgon eller något. Tog inte med mig datorn.. PUSS!


Bilder från idag






BLACK'N WHITE


Dagens outfit i dålig mobilkamera-kvalité.. Blev bara två bilder som blev hyffsade så det fick bli dom. Det jag hade på mig var alltså

Blus/linne - Chelsea, Shorts - Replay, Jeansjacka - H&M, Hunter - Jolina, Knästrumpor - Lindex & såklart ringar och armand


See ya guys!

Nu drar jag mig mot Norrmalm och bästavän! Skriver later, ses och hörs! PUSS ♥


gotta goooo now, för nu går bussen!! hoppas bara lockarna inte förstörs i detta väder , får hoppas på inget regn. puss!

MOOORNING


Gooood morgon Sverige! Hur mår ni idag? Jag är väldigt trött eftersom telefonen ringde och väckte oss vid halv tio för jag och Julia skulle bära in våran nya tv i 3D. 29 kg in i vardagsrummet, starka typ? ;)

Startade dagen sedan med att läsa den nya Frida-tidningen och käka lite frukost. Och nu vet jag inte vad jag ska göra.. Eller jo juste! Det nya avsnittet av TSLOTAT har ju kommit ut på datan igen, WIHO! Älskar tisdagar haha. :)


Ingen sommar här inte..


13 grader och mulet! Fatta vad jag fryser här i Sverige asså. Denna bilden är ju iofs tagen igår men det är exakt samma väder. Det visar ju även att det ska bli sol idag och imorgon, men så det verkligen inte. Kollade på SMHI (BÄSTA!!) och där visade det moln bägge dagarna. Men jag menar, 14-16 grader? Usch, känns inte som sommar. :(

Över midsommar åker jag till Öland och då ska det bli fint! Hoppas!

TODAY'S

Dagens outfit! Här ser ni ju min balla jacka som jag fick i morse av mor min. HUR SNYGG?!!?! Oh my god, kommer typ bo i den nu när det är dåligt väder. Men det värsta är att jag inte kommer ihåg vilket märke och så den är från haha... Och eftersom alla sover nu så orkar jag inte gå upp och kolla.

Beach-klänning, svart linne under - JC, Shorts - Replay, Skor - Johnny Bulls + massa ringar

DETAILS


Lite detaljer på dagens outfit, visar helbild senare! Men jag kan bara säga att jag älskar jackan. Men nu måste jag kila, puss puss!

BRING ME TO THE SUN



Vilket trist väder vi har idag va? Perfekt väder för The Sims 3, haha... Men riktigt kul faktiskt! Nu på kvällen har det spruckit upp lite och jag ska snart knalla ner till city för att köpa frukt och bär. Ikväll blir det myzpyz här hemma! Älskaaa

MATRIX

Fråga: Vad använder du för hårprodukter/shampoo?

Svar: Hej! När jag duschar använder jag mig av shampo och balsam från Matrix. Så himla bra hårprodukter, jag älskar dem! Mamma köpte produkter från Matrix och sedan dess har jag använt det hela tiden. Bäst! 

När det gäller andra hårprodukter använder jag endas värmeskydd när jag fönar/plattar håret. Nu när jag har klippt bort allt det slitna från mitt hår är jag väldigt noga med att hålla det rent och fräscht tills nästa gång jag ska till frissan. Använder även MATRIX 24 Smooth Multi-mend Yechnology efter plattning/blåsning för att få lite mer glamm och glans. Gör allt för att inte få klyvna eller slitna toppar. ;)



DRYGT

Hej!

Ligger i sängen och skriver det här. Känner mig inte jättebra, är jättetrött och har huvudvärk. Sov nästan ingenting i natt och blev väckt av Julia vid kvart i tolv imorse. Orkar inte göra ett piss just nu och det är himla drygt.

Och justja, har haft lite funderingar om att ändra designen helt. Header, meny, typsnitt, kodmallen osv.. Vad tror ni? Jag är lite rädd för det (ni vet, jag hatar att göra stora förändringar i designen) men jag vet inte om jag orkar ha denna gamla designen längre. Har haft den ett riktigt bra tag nu. Kanske vågar jag dra av hatten och göra om den!

Ha det bra vänner, kramis!


VART TOG SOLEN VÄGEN???!?

Video


Dag på Lissan

Hej bloggen!

Dagen tillbringades med Soffi på Liseberg för att åka Atmosfear och massa annat. Atmosfear var rätt kul men blev lite besviken faktiskt.. Hade hoppats på att den skulle vara högre och läskigare. Men rolig var den iallafall! :)

Hade tänkt att lägga in lite bilder, men är så fruktansvärt trött så det får jag göra senare. En video kommer upp här senare! Nu ska jag kolla tv och sen hänga lite med min syrra. Ha en bra kväll hörrni! Puss och kram ♥


haha himla skönt att ligga ner i stockarna

Klänningen



Såhär såg min skolavslutnings-klänning ut. Fastnade direkt för den när jag kom in på Forever 21, men väntade ett par dagar innan jag köpte den. Ett riktigt kap! Skorna hade jag dock inte på asvlutningen. Det regnade ganska mycket så det fick bli mina hunters istället.

Bilder på pumpsen får ni senare, lyckas inte fånga dem så bra på bild... Men dom är så dödligt snygga! För att besrkiva lite kort, gladiator-inspererade med en stor 12cm-klack. Och några små "nitar" vid sulan ungefär. Ska försöka ta någon bild senare!


Mobilblogg - Bad update

Sorry hörrni! Bloggen har lidit lite nu de senaste dagarna, har gjort mycket och har inte haft lust att sätta mig vid datorn och skriva. Men ska bli bättre! Nu är jag påväg till Sofia, ska stanna där över natten. Och på tisdag åker vi till Liseberg där atmosphere väntar på oss! Ska bli kul! Men vi höres sen babes, puss å kram! Ps. Mamma o pappa är bäst!!

Skolavslutning

Ännu en regnig skolavslutning på Kunskapsskolan. Ni ser ju, finskor i blött gräs. Förutom jag då, med mina gummistövlar haha (annars skulle jag ha mina 12cm-klackar och vinglat fram på det blöta gräset). Som tur var slutade det regna efter ett tag & alla paraplyn fälldes ner.

Nu väntar ett 10-veckors långt lov. Äntligen kan man lägga sig när man vill och gå upp när man vill. Nu slipper jag tänka på skolarbete, nu blir det långa sommarnätter som gäller! Äntligen!

SOMMARLOV


Efter ett helt år med år åtta var detta läsåret slut! Det har varit mycket skratt, jobb, gråt, elände, bäst och framförallt hårt arbete. Året har varit både roligt och jobbigt. Men nu är det slut på åttan och äntligen sommarlov! Nästa termin väntar ännu hårdare arbete och ännu mer att göra. Men det klarar vi guys!

Fler bilder från avslutningen kommer senare, NEXP UP: Buffét och sedan tårta och grejs. M&M är här och firar med oss! Pussar och kramar alla fina ♥

Jättekul

Ska snart på skolavslutning & där ska vi stå i 10 grader, blåsigt som tusan, korta klänningar och öppna skor. Jättekul, jag längtar!!!! NOT!

JENSENS MED GODINGARNA


EFter skolans slut, vid halv 11-tiden, drog jag och ett gäng godingar ner till stan & käkade på Jensen's Böfhus. Nu är vi riktigt taggade inför avslutningen!

Det som är lite tråkigt är ju vädret. Sånt pissväder! De senaste två åren har det varit regn på avslutningarna. Alltså inte så kul. Men ska bli otroligt skönt att få sommarlov! MUMS!


Skolavslutning imorn!

Kan inte fatta att det redan är skolavslutning imorgon!? Allt har gått så himla snabbt bara.. It's crazy.

Idag har vi haft betygssamtal hela dagen, alltså vääldigt seg dag. Tur att man slutade tidigt! Imorgon är det 5-kamp (så himla meningslöst?!) och jag är inte taggad inför det. Det är typ som att ha idrott sista dagen? Och vem pallar liksom, när alla andra tittar på film & gör andra saker. Naah, inte så jättepeppad faktiskt.

vem sa att jag inte kan? :) smidig som få! haha

Mina älsklingar!

Shiiiiiiiit vad jag är glad!! Äntligen!

Efter jakt på dessa virkade shorts i typ hela NYC, Sverige & internet, har jag äntligen nappat åt mig ett par! I New York fanns det bara kvar i stl 38-42 och det är alldeles för stort. Ska ju ha 34or. Men alla var ju liksom slutsålt överallt. Så synd... Men nu har jag ett par och jag är nöjd som tusan! Yeeees

Kom på även nu att jag har fått väldigt mycket färg. Bilderna är ju inte redigerade. Mycket härligt!

Sikken dag!

Vilket väder!! Underbart. Jag bara väntade på att regnet skulle komma, men icke sa nicke, inget regn här inte! Det har varit sol mestadels, lite stackmoln här och var men annars har det varit varmt och skönt. Dock väldigt blåsigt. Men det var jättevarma vindar så det var gött det med. Ibland älskar jag Sverige! ♥

Så vad har ni gjort idag? För min del har jag bara hållt hus ensam på balkongen och legat i solen! Så himla skönt. Man måste verkligen passa på nu den sista soldagen! Sen har Borås hittat tillbaka till sig själv igen.

underbara sommar! ♥

SNEAK PEAK


Ser ni vad som hängde med mig hem idag? Är typ överlycklig!! Finally!!!! ♥ Ni får bättre bild senare, puss

Virkat


Här har ni två bilder på min nya virkade beach-klänning! Visst är den fin?! Bilderna är ju såklart inte det bästa... Fick sitta ner och så tog jag utan blixt för att man skulle se de fina virkade. Och det blev bara en bild som blev bra, resten blev suddiga. Det är inte lätt utan stativ! ;) Men jag hoppas bilderna var till belåtenhet iaf. Kan säga att den är grymt fin och kommer användas flitigt i sommar!

BOGERYD

Fantastisk dag i det fina vädret med underbara vänner. Kommer sakna solen något otroligt nästa vecka. Ska tydligen regna och bli asdåligt väder. Till och med på skolavslutningen. Gaaah, ska det bli en pissavslutning under ett paraplyhav IGEN? Så sjukt tråkigt asså.. 

Fler bilder från denna dag kommer nog imorgon. Tänkte ta och sätta mig vid tvn en stund och sen göra iordning mig inför natta. :P Pussar och kramar! ♥

USA

Såhär gick jag klädd på förmiddagen idag! Låg på balkongen hela morgonen och pressade tills jag skulle dra till Rydboholm. Bikinin är köpt från Ginatricot förra året.

Sorry för den suddiga bilden, ser asblek ut.. Och piercingen ser också lite cp ut, haha. Borde ta och skaffa mig ett stativ snart!

Sommar-outfit


Satt ihop en enkel, snygg sommar-outfit idag! Idag har det varit strålande sol, liksom de andra dagarna, så det fick bli ett snyggt linne instoppat slarvligt i korta shorts.

Shorts - Replay , Linne - Spanien , Converse - New York

Hääärligt!

Hahahahahaahah, ser ni fötterna eller? Ser ju sjukt ut!! Men så går det när man solar med strumpor och har skorna på sig.. Haha! Nu har jag även blivit brunare än pappa, otrooooligt! Har aldrig i mitt liv varit brunare än honom, han har alltid haft bra pigment. Men men, nu är det dags att sola fötterna också hahaha.

Härligt med sommar!!

Visst är det härligt med sommar? Värmen är min bästa vän! Skulle gärna kunna ha såhär vackert väder varje dag, det skulle verkligen va nått. 

Bikinin är på & jag har legat och gassat i solen i stort sett hela dagen. Var en sväng borta vid Almenäs (det trogna badstället där jag har spenderat år på) och chillade där en stund. Sen har jag bara njutit av härliga solen. Mums!

Imorgon drar jag iväg till Bogeryd för att träffa underbaringarna Ewelina och Erica. Längesen nu, vart tar tiden vägen?! Sjukt...  Snart är det la höst igen? Haha närå... Men hade tänkt o pressa lite lite till innan jag gör något annat. Det är ju så himla skönt, värmen håller i sig hela dan och solen går ju ner vid 10. Finns inget bättre än sommar!!

kom ihåg att dricka asmö nu i värmen!!!!!

TACK SÅ MKT BLOGG.SE!!

Åhh blir så sur!!!! Har skickat ett par mms-bloggar idag och sen går jag in på bloggen och kollar, och vad ser man då??! "Hörs ikväll!" står rubriken på senaste inlägget. Alltså har inget mms-inlägg publicerats och jag har varit tvungen att betala vartenda meningslösa mms som inte ens kommer upp på bloggen. Tack så mycket blogg.se!!! Förlåt men jag blir sur på såna smågrejer.. Men tillslut blir det ju mycket pengar som försvinner från mobilen

Update: Fixade ytteligare en till nu, via datorn, och det funkade! Fick bara ändra datum och tid så gick det. Men dem från mobilen är pang poff borta. SURT !

Mys med kaffe vid viskan! Väntar...

Mys med kaffe vid viskan! Väntar på bussen och sen blir det hem till Lisa med skräckfilmer. Myzpyz

Hörs ikväll!

gammal bild!!!

Nu ska jag göra iordning mig för att sedan knalla ner till bussen och dra iväg till stan. Jag ska möta upp några vänner och köpa snax till ikväll då vi ska ha filmkväll med skräckfilm. MUMS

1a juni

Hej bloggen!

Vet ni vad jag kom på nu? Det är ju första juni idag & första sommardagen! Det firade jag och Juli med amerikanska pannkakor med glass, chokladsås och ett stort glas mjölk. Mmmm, galet gott. Vilken bra kväll!

Förövrigt har dagen varit rätt OK.. Det var skoljoggen och jag fick faktiskt väldigt bra resultat. Drog med Dian på en riktig joggingtur och vi sprang i mål strax efter de första målgångarna i årskurs åtta. Bra ellerhur?! Hade egentligen tänkt att gå hela rundan, men så tänkte jag att jag kunde jogga lite lätt och gå lite då och då. Men sen blev det springa för hela slanten (förutom mördarbacken och i andra backar) och det gav ju bra resultat. Nöjd med min insats!

Vad ska ni hitta på en fin kväll som denna? Dessvärre är det fruktansvärt kallt ute. Var och kollade för några minuter sedan och då var det bara 14.. Men solen får man tacka för!

Ha en riktigt bra kväll! Puss ♥


döööör så gott!


RSS 2.0