Jason Castro

Han är så otroligt bra! Detta är då två av mina hundra favoritlåtar, och han sjunger dom fantastiskt bra. Kärlek till han!

Sjuk

Attans då! Då var man förkyld...igen. Så jag stannar hemma från skolan idag. Igår när jag satt i maten var jag allvarligt talat nära på att tuppa av. Men höll mig kvar i skolan tills vi slutade.
Hoppas att ni är friska o krya iaf! (inte för att så många är det men..)
Stora kramar! ♥
¨
såhär ser jag ut idag då


Update: Haha, sitter och läser en massa bloggar just nu, och vad ser jag? Jo, alla skriver "sjuk idag, stannar hemma från skolan". Asså, är det någon som är frisk idag eller? Skolorna töms typ nu under fökyldningstiderna..haha

Moa waistcoat

Hmm... Ska man köpa denna västen från Gina Tricot? Tycker den är grymt snygg! Vill antingen ha denna i mörkblått eller den i svart. Vad tycker ni? :)

Booooring

Just nu sitter jag i skolan och är på gränsen till att somna. Kunde inte somna igår eftersom jag hade så ont i halsen. Nu är halsonten äntligen borta, efter typ hundra eldstarka tabletter. hehe

Ska försöka plugga vidare nu! Puss

Shoes

Hur snygga är inte dessa skor? Vill ha! ♥

Sofia

Tjoo bloggen!
Har spenderat gårdagen och dagen idag med Sofia. Igår drog vi svängarna ner till Ica för att köpa lite grejor, sedan gick vi hem och bakade chocolate chip cookies (inte chocolate chips,haha!) som faktiskt blev väldigt lyckade.
Idag gick vi ner till Knalle och kikade i butiker. Sedan gick vi för att leta efter en skog där vi kunde ha "picnik" i. Vi hittade en liten plats mitt i allt där vi satt på marken och åt chips, medan folk gick förbi och trodde att vi var galna, haha. :)


Mot Sofia!

Nu bär jag mig av mot bästa Suffepowahh. Stannar där över natten så det blir nog uppdatering först imorgon igen.
Men vi hörs, puss
bild från stan idag

Freeeedag!

Då är det fredag igen, woho! Ska bli såååå härligt att få sova ut i morgon. Nu när man har gått upp kvart i sex varje dag..
Funderar nu på vad man ska hitta på ikväll. Film kanske? Får se!

Ha nu en riktigt bra helg! För det ska jag ha!



Ingen uppdatering

Sooorrry! Har inte haft så mycket tid för bloggen nu när jag har kommit igång med skolan igen. Har heller inte gjort så mycket, hehe. Nu kommer iallafall lite bilder från skolan. :)







Fångarna på fortet

Woho! Äntligen är Fångarna på Fortet tillbaka på tv4!
Sedan längesedan (typ 5 år då, haha) har Fångarna på Fortet varit mitt absoluta favorit-program på tv. Och nu, ikväll klockan åtta,  är det äntligen tillbaka. Finally!

Sunday

Söndag idag då. Den dagen som jag själv hatar mest på hela veckan, hehe..
Igår kom min griiiiish hem från Turkiet. Snacka om att vara avundsjuk på henne!! En hel vecka med sol, när man här i Sverige går & fryser. Well, får hoppas att hon har haft det bra iaf. :)

Nu ska jag försöka plugga lite, puuuusss

20 augusti

Tjeeena bloggen!
Dagen idag har inte riktigt varit på topp. När man går förkyld, hes och trött i skolan är det inte särskillt kul. Man måste ju kunna skrika vettet ur alla som inte sköter sig (haha, närå) och så kan man inte koncentrera sig. Nåja.. Julia muntrade upp mig med godis när jag kom hem. Gullgull! ♥

Ska nu och poppa popcorn o sätta mig vid tvn. Om jag nu orkar ta mig upp från tåtöljen, hehe....


Kan inte prata!!

Buhuuu! Vad ska man göra för att få tillbaka sin röst när man är hes?? Förutom att dricka te då, hehe.. Nu när jag kom hem från skolan har jag knappt kunnat säga något. Bläää, hatar att vara hes! :(

Dagen har varit sådär, var rätt dryg första dag i skolan. Speciellt när man inte kan prata, haha.


Tillbaka till verkligheten...

Sitter här i soffan med en mugg te och datorn i knät. Snart ska jag göra iordning mig och sedan bege mig av till Ida. Det blir det lite fix o trix hemma hos henne, sen drar vi till skolan. Asså shit, känns ju knappt som om sommarlovet har börjat?! Och nu ska skolan börja? Hmm...
Har inte så mycket att se fram emot att börja skolan nu. Nada, liksom. Aja får la hoppas att det blir bra!
Chiaaaoo!:)

Dag med Ida

Har varit i stan och på Lager 157 med Ida idag. Vi har också gjort lite andra roliga grejer. Men nej, det behöver ni inte veta;) haha


gästtavlan utanför lager


Vampyrer suger


Denna filmen måste jag bara se! Haha:)

Ensam

Sitter helt själv här hemma och lyssnar på musik med högsta volym, såklart. Det är typ det bästa med att vara hemma själv.;)
Har precis gjort mig en varm choklad och ätit lite frukost. Nu står det vila på schemat eftersom jag är förkyld. Känner att jag börjar bli lite bättre & det får också vi hoppas på!

Pussar!


Kan aldrig vara seriös


Haha usch. Tycker det är jättefånigt när jag sitter & pratar helt själv med datorn. Haha, pinsamt.

Dagen med Ida

Har träffat underbaringen Ida idag! ♥


TSLOTAT - marathon

Har tittat på The secret life of the american teenager-marathon & ätit Kexchoklad med smak av hallon.


Wigwham Heavy Lashes Mascara


Har hört från många att denna mascaran från Isadora ska tydligen vara väldigt bra. Funderar på vilken man ska välja nu när jag ska köpa en ny. Eller vet ni kanske någon bra? :)


New York Super Fudge Chunk


Helt klart den nya favoriten!


Besök hos de döda

Var vid Hofsnäs med familjen för mamma och pappa skulle plocka lite kantisar, så under tiden gick jag och julia till ett café och fikade. Efter det var vi sugna på att titta runt lite vid Torpa Stenhus. När vi väl var där köpte vi inträde och gick in i huset. Det var la sådär, inte särskillt kul i början, men i slutet blev vi livrädda. Vi hade gått ner till fängelsehålan med en massa annat folk och det var rätt intressant, men ingenting hände så vi gick. Efter en stund gick vi tillbaka ensamma igen för att kika lite själva. Precis innan vi hade gått ner hade vi läst om "den inmurade flickan", ni vet. Och när vi kom ner i det mörka hörde vi någon krafsa inne i väggen, och efter några sekunder hörde vi ett skrik. Vi blev livrädda och skrek medan vi kutade upp från fängelsehålan. Efter det lämnade vi huset och bar iväg hemåt.


B&J

Har fått sååå ont i halsen! Snart går jag nog ner till Ica och hämtar de bästa killarna Ben&Jerry som hjälper mot halsont. Ben&Jerry's är nog den bästa glassen som nånsin gjorts!?


Saknar värmen

Har helt glömt bort att lägga ut bilderna från Spanien, Tyskland och Frankrike ! Nåja.. Bättre sent än aldrig!?






här har vi då tysklands "långa" cola-burk...


...och deras roliga solstolar man kunde hyra för en dag



pappa en fin morgon i frankrike


Gårdagen

Åkte ner till Götet med Ida där vi kikade runt på stan och i Femman-huset. En sak som jag kom på när jag satt på bussen ner till södra var att jag hade glömt minneskortet till kameran i datorn. Så det blev nästan inga bilder från Göteborg! Så duktigt gjort av mig...hehe.
När vi kommit hem från Göteborg åkte jag och Ida hem till mig en stund innan vi åkte ner till sista T-kvällen.

Tack för denna dag! :)



På tåget

Just nu sitter jag på tåget med Ida. Vi sitter typ här och gäspar för vi är så trötta, haha. Vi har bara kommit till Sandared, så det är järn bit kvar.. Vi får la sova eller något, haha;) puuuss!

Göteborg

Hallååå bloggen!
Asså herregud var trött jag är!! Klockan är tjugo i åtta och jag tror jag svimmar. Är det så här jag kommer vara när skolan börjar? Shit...
Men iallafall. Har precis kommit ur duschen och ska börja smått göra iordning mig. Vid 9 ska jag ta bussen ner till södra för att möta Ida. Sedan bär det iväg till Göteborg! Tar inte med mig systemkameran, för jag ska kunna filma, som jag gör med en annan kamera. Så var berädda på att det blir en film sen! ;)

Nu ska jag hämta ett stort glas vatten, är jättetörstig. Vi hörs sen! Puss!


Det regnar i Borås






Har sprungit ute i regnet med tjejerna idag. Slutade att vi låg i vattenpölarna, haha.


Stan med vänner

Har spenderat dagen med Emma och Lisa i stan. Vi köpte evighets-kulor, gick upp på Åhlens-taket, chillade vid viskan & pratade med glada människor.
Efter stan åkte jag och Emma till Transås och badade, med kläder! Haha. Svinkallt var det ska jag säga.








Togs fler bilder, men dom får komma i ett annat inlägg..

Renovering

Som ni ser är bloggen lite huller om buller, och det är bara för att jag håller på att fixa lite med designen. Bloggen är väldigt mörk & svart just nu, men jag håller på att fixa så att det blir bra igen.

Puss på er!

Helgen med Sofia

Har haft Sofia hemma hos mig hela helgen. Vi har gjort en hel del saker och flummat sönder på nätterna, haha. Idag har vi typ bara kollat på The secret life of the american teenager-marathon & ätit hos min farmor.


haha, vi ser så små & söta ut på denna bilden:)


Utsikt över Borås





(mobilbilder)
Har spenderat dagen med min bästavän. Vi gick bl.a upp på Åhlens-taket där vi schtekte och njöt av det varma vädret som varit idag.


En liten tripp utomlands...

Efter all regn o rusk här i Borås, åkte jag och Emma till badhuset (har inte varit där på 1000 år!?). Där låg vi på våra solstolar under palmerna i värmen o hade utsikt över poolen och havet lite längre bort....haha.
Men iallafall, har haft en fantastiskt bra dag. Du är så himla bra Emma..♥



vart tog min fot vägen? hehe


Hallåååå!

Hej bloggen!
Just nu sitter jag hemma hos Emma och väntar på att våran egengjorda blåbärskaka ska svalna. Vi var nyss ute i skogen och plockade en hel del blåbär. Göööttt mos! Stannar hos Emma över natten, ska bli mys.

Men vi höres! Puss!




jag leker med webcam medan emma spelar på min mobil

RSS 2.0