BTTF


Kvällen bestod av Back to the future och lite fredagsmys. Back to the future 1,2 och 3 är sjukt grymma och roliga filmer! MÅSTE ses! Dom har gjort allt så himla bra.. Så tips till er!

Annars då... Idag har jag knappt lyft mitt ass överhuvudtaget haha.. Blev väckt vid nio och kunde inte somna om så jag har bara slöat hela dagen. Men sen fick jag nog av slapp o slö, pyjamas och ofräschhet och tog därför tummen ur och drog iväg på en prommis bort till M&M. Sen fick jag glädja mig framför tvn och kladdkaka!

BRA JOBBAT, PETTER!

I sista minut tog jag och Juli bussen till stan för att först ta en snabbfika på Orion och sedan skynda sig bort mot torget & scenen för att se Petter. När vi kom dit var det redan en massa folk så vi hamnade rätt så långt bak. Men efter ett par låtar hade vi lyckats att ta oss framåt, så vi stod bara några meter från scenen. Smidiga, eller vad säger ni? :) Petter var iallfall mer än G-R-Y-M!

PETTER IKVÄLL


Ikväll blir det nog att dra ner på stan för att se Petter på tordsdagskvällen! Har inte riktigt bestämt mig än, men är sugen på det iallafall. Annars blir det hemmakväll med Spiderman 2 haha.. Men om jag är pigg om några timmar och om vädret håller i sig blir det stadens puls som gäller!

DEVOTE VS BLOGG.SE

Nu har jag bytt bloggadress till http://hannavictoriaanja.devote.se/. Jag har bytt adress ett antal gånger i mitt liv så jag vet ännu inte om jag kommer fortsätta på devote. Jag brukar vara lite velig och går oftast tillbaka till blogg.se. Fördelen med devote är det enkla sättet att ändra designen på (har inte hunnit fixa den än, men har kikat runt lite på devote och det verkar aslätt!)

Nu är det ert beslut... Vad tycker ni? Devote VS Blogg.se?




UPDATE: Nej hörrni, glöm den bloggen på devote. Jag blev så ledsen när jag glömde blogg.se... Haha! Men för att göra det lite lättare så skippa bara den bloggen så slipper jag flytta alla läsare hit och dit (även om statistiken var himla hög på devote?!). Ska inte göra det för komplicerat för er! :) Hoppas ni är nöjda med denna bloggen, annars ska jag ändra designen & hela rubbet! Skeptisk om jag vågar det haha.. Men nu vet ni! Jag ville gärna använda mig av devote, men nej, blogg.se är nog det bästa! Puss!

En outfit


Tröja - JC , Tunika - Gina Tricot , Cykelbyxor - Lindex , Hunter - Jolina + tre megastora ringar som jag sedan tog av hehe..

Idag slängde jag på mig en snabb outfit innan jag drog till stan för att fika. Hade asbråttom så jag hann varken duscha eller käka frulle. Först var det tänkt att jag skulle träna men hade rätt så rejält ont i huvudet, så jag valde att få träffa Ewelina. Efter fikat knallade jag och mami runt i stan en sväng, hämtade bland annat lite svartvita bilder från New York som är förstorade och nu ska upp i vardagsrummet. Blir prima ballerina!

WELCOME BACK MISS JOELSSON


Då var man hemma i Borås igen! Är deppig över att komma hem hit (och trött, ni ser väl hur stökigt rummet är efter packningen?), hade gärna stannat kvar på Orust. Men när man har grejer man ska göra och svårigheter att komma hem senare, så fick det bli såhär.

De dagarna som har gått har varit sjukt roliga, även om vädret har varit lite si och så. De första dagarna var riktigt varma och solen kom även fram en dag. Då blev det sol och bad! Sen har det varit i stort sett pissväder.. Men vad gjorde det?! Då blev det istället shopping, playstation och film. Och även några dopp i havet! Mycket härlig vecka har det vart, så lite tråkigt att åka hem. BILDER KOMMER STRAX

Från Orust

Hej! Tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag somnar. Här på Orust har vi iaf det bra, vädret är inte det bästa men vi har haft ett par varma dagar. Men nu måste jag nog ta o försöka sova, klockan är snart fyra så.. Får se vad morgondagen väntar! Puss o kram från Orust

ORUST

Gud vad konstigt det känns att kolla på gamla bilder. Det har man inte gjort på länge! Men iallafall, här är två bilder från Orust förra året. Och detta lägger jag ut bara för att jag och Sofia drar till Orust imorgon, wiihoo! :) Efter alla underbara somrar vi spenderat där, vet jag att detta också kommer bli grymt!

Vi vet ännu inte vilken tid vi börjar dra oss, men kanske blir det på eftermiddagen så jag kanske hinner med ytterligare ett dopp på Almenäs. Ja, jag tog första svenska doppet IDAG! Den 20 juli 2011. Vad tänker jag med?! Sommarn är ju snart slut, typ haha.

Sista och bästa HP-filmen ever


fel bild jag vet, men var tvungen att anpassa bilden till bloggens bredd. och denna var den bästa!

Jag ska inte avslöja något, men detta var absolut den bästa och sista Harry Potter-filmen som skapats. Jag gillar såklart alla filmer, men denna... Alltså denna tog priset! Herregud vad jag bölade i mitten ända till slutet. Och shit vad hjärtat slog. Och slutet, ja, det var värt att skratta åt. Haha, underbar film

HARRY POTTER OCH DÖDSRELIKERNA DEL 2


Åååh, gud vad excited man är!! Imorgon hämtar jag o Juli upp biljetterna för att sedan se på denna efterlängtade film. De senaste dagarna har vi laddat upp med HP-filmer för att fräscha upp minnet lite. Hade glömt bort lite av Del 1 sedan jag var på bio. Otroligt att se den sista Harry Potter-filmen ever. TAGGAD!

Don't know what you got till it's gone


HEY GUYS, WHAT'S UP?



Detta har jag gjort idag. Tar det lite chill och försöker njuta av sommarlovets dagar. Hälften kvar nu.. Känns inte alls bra nu när det blir pissväder hela veckan. Tröstar mig med lite godis och film så blir det nog bättre.. Haha! :)

FÖR NÅN DAG SEN VAR MAN I VÄRMEN

.. nu är man i kalla Borås, regn och mulet. Snacka om att längta tillbaks till varma Spanien. Så därför lägger jag in lite fler bilder från fantastiska staden Calella!







BÄSTA TIPSET - RIKTIGA VYKORT

Här kommer ett supertips till alla där ute! Appen Riktiga Vykort är gjort av Posten AB där du kan skicka riktiga vykort via iPhonen. Hur smart??!! Man får även välja bild från sitt eget album och så får man skriva vad man vill. Så smart! Första vykortet är GRATIS, annars kostar dem 19 kr.

Julia provade att skicka ett från Spanien till mig. Framtida vykort!


En morgon

God morgon vänner!

Vaknade för en stund sen vilket var rätt dåligt. La mig ungefär ett och vaknade vid 9-tiden så jag lär vara trött idag. Beror la på att jag var tvungen att gå upp till frukost-buffen. Som inte finns!

Tycker det är såå sorgligt att bara tillbaka till Sverige igen. Jag menar, vart är vädret? Finns inget väder här!! Var på Almenäs igår och det var, öhh... KALLT? Nej men direkt när solen försvann blev det verkligen kallt. Give me summer!
 
barca by night, vackert! där var det runt 34 grader klockan halv tio på kvällen. (bilden är tagen vid midnatt)

Nytt i bloggen!

Ser ni vad som är nytt? :) Jo, har ändrat typsnittet och gjort så att hela profilen + översättning och hela köret hänger med vart man än klickar i bloggen (kategorier, kommentarer etc). Kände att det var dags att byta ut lite saker. Ska även fixa en ny design som är på G. Problemet är bara bilder... Hittar inga!

Update: Oj något gick snett! Tar det nån annan dag istället, haha..

THE BEACH @CALELLA

OBS! Dessa bilder är tagen med mammas kamera (ingen system) och är heller inte redigerade. Därför sämre bildkvalité!!





haha var tvungen.... kisade så med ögonen!

De senaste dagarna...

Tänkte göra en liten sammanfattning utav dagarna som gått! Eftersom jag inte hade med mig datorn & även glömde sladden till kameran, skriver jag det mesta nu!

Det mesta vi gjort på Calella var att hänga på stranden, chilla och äta. Tre perfekta ord. Denna gången fick det bli en chill-semester efter all shopping i New York. Men vi har även varit på utflykter.

I tidsags åkte vi till ett shopping-center i Mataró. Var även där förra året, men hittade inte mycket. Så vi bestämde oss för att åka på båtutflykt till Tossa Dé Mar (detta var på onsdag). Där strosade vi omkring i Gamla Stan, solade och kollade på en stor stor borg. Julia och papi gick upp och där hände det saker... SUCK!

Sen gick det en dag då vi låg på stranden igen. Mycket varma dagar! Strålande sol varje dag. När vi väl låg där på stranden funderade vi om vi skulle åka på BBN (Barcelona By Night). Vi beslutade sedan efter en lång stund att det kunde vara kul att åka dit. Och självklart var det heeeeeelt FANTASTISKT. Först gick vi upp o ner, o ner o upp - i den jättestora staden. Sedan vid halv 9-snåret åkte vi till en plats där det var vatten - och ljudspel. Rysningar. Efter det var slut var det dags att åka upp på höjderna och kolla utöver hela staden. Här blev det skål med champange/cava och cola. För himla vackert!

Såja, tycker det verkar bra med text nu. Blev väldigt långt men det finns så mycket att berätta. Och mer finns det! Men det tycker jag att vi tar utanför bloggen denna gång. Det är ju trots allt nästan för mycket text. Därför bjuder jag er på lite bilder! (OBS! har inte redigerat eller fixat till bilderna pga. för lång tid. hann endast med att vrida och beskära bilder. så förlåt för suddiga bilder då o då).

en kväll i mataró. här var vädret liiite sämre i calella! (mataró=svenska borås när man gämför med göteborg)




vackra costa brava beachen


glad hanni på balkongen


hahahha GRÖNT vatten på Tossa.. hääärligt


efter båtturen på Tossa Dé Mar var det vinprovning på Bodega.


en av tusen bilder från vattenspelen i barca. orkade inte ens leta efter den bästa bilden, men hoppas på att denna blir bra


sen blev det sol sol sol!!


... och det gav resultat! hahaha två bikinisar på mig, en rosa o en vit?


en bild från andra kvällen i calella

Jag är hemma!!

Hallå folket, nu är jag hemma!

Jag vill inte fatta än att jag är tillbaka till verkligheten. Hade mer än gärna stannat en vecka till. Detta var absolut en av de bästa resorna jag varit med om. ALLT har varit så himla bra!

Klockan är strax över elva och jag är väldigt trött efter hemresan. Tänkte ta och lägga in en massa bilder imorgon och några dar framöver, men passar på att lägga in några random bilder nu innan jag lägger mig. Orkar nämligen inte ladda in bilder på datorn än så här kommer två snabba bilder innan jag lägger mig.



Jag mår så bra här!!

Hej! Sitter nere i lobbyn (utomhus, vid poolen) nu och njuter av värmen för fulla muggar. Nu får det bli ett snabbt inlägg för mobilens batteri är lågt, endast 7% kvar.

Idag har det varit lika varmt som vanligt, strålande sol och stranden för hela slanten. Tog en fika som paus och sedan blev det stranden igen. Nu är det snart dags för middag igen, sen stan!

Får se nästa gång jag skriver, kommer iaf hem på söndag och då blir det MASSOR med bilder! Kram hörrni! :)

DAG 2 - i Spanien

Hi guys!

Hur är läget? För mig är detta livet. Jag mår så underbart här. Idag har det varit varmt, har legat på stranden och softat. Vi drog senare till Mataró's shoppingcenter. Efter tre timmar åkte vi tillbaka till hotellet, och nu sitter jag här utanför poolen efter ett dopp. Snart är det dags för den underbara middags-buffén. Mmmm, alltid gott! Likaså den enorma frukosten. Livet leker!

Ps. Kommer förmodligen inte upp några bilder nu de närmsta dagarna. Har inte kollat upp om datorerna har minneskort-uttag. Måste ju nämligen ha det när jag glömde sladden till kameran hemma.. Haha smart som jag är. NOT. Men aja, får kolla det imorgon för det orkar jag inte göra nu. Här ska slöas! :P

Mobilblogg - Påväg!

Nu bär det av till Spanien! Har ingen aning om jag kommer blogga under resan, tydligen inte, för nu kom jag på att jag har glömt sladden till kameran. Haha... Aja! Får se om jag kanske skriver något då o då eller om jag skippar det helt. Annars hörs vi om drygt en vecka igen! Ha det gött, puss & kram!

RIGHT NOW:

Egentligen borde jag inte skriva detta med nymålade naglar, men bara för jag tyckte det var så gulligt av min pappa att måla mina naglar så måste jag, haha! Riktig hejare alltså! NU: MR. Bean och sen PACKA!

VI HAR DET BRA

Hem till Sofia - pizza - torsdagskväll - jordgubbar & choklad - kladd med choklad - handkräm som choklad - galet - TV. Lyckad dag!!

RSS 2.0