Julklänningar?

Någon som har tips på websidor/butiker där det finns fina julklänningar? Är i behov av såna nu höhö.. Helst ska klänningarna vara i vinrött eller svart! Är usel på att leta runt på nätet så skulle uppskatta om ni kom med förslag! Puss!

Veckan hittills

Hej!

Massor att göra denna veckan. I måndags träffade jag Ewelina och Erica♥ då vi var och fikade i stan. Sen stack jag till träningen. Igår var det bara pluggg som gällde. Idag blir det också en hel del.. På fredag är det redovisning och då måste vi vara förberedda. Så plugg blir det..!

Ska nog snart gå och ta en varm dusch för känner mig lite krasslig. Min tunga är helt bedövad av en halstablett som smakar hur äckligt som helst, hehe! Men hörs sen, pussar!!


bild från idag!


I skolan

I arenan och övar inför föreläsningen vi ska hålla på fredag! Sjukt kul!!

Stannat inne


Vart inne hela dagen idag. Dels för ovädret och dels av ren lathet, hehe. Har iallafall haft det mysigt! Första advent idag, guud vad fort det går! Känns som sommaren nyss var här. :) Men icke sa nicke, nu är det mindre än en månad kvar till jul! Mys. Men vart är snön?! Kom nu!!


School

Nu, mina damer och herrar!!! I'm back on track!!, och det händer sjukt mycket i skolan! Ni ser ju en hel del på bilderna. Förutom att vi pluggar ostört varje dag, haha, så var detta bara en dag då vi sysslade med lite annat. Vi är flitiga, vi är trötta, vi är nöjda, vi är glada, vi är sura... Nu känns det som om tåget drar igång riktigt! Vi har inte många stopp kvar tills vi står nöjda och glada på skolavslutningen. Nu måste vi jobba hårt för att få den där sköna känslan!

Vi håller på med WAKE UP i skolan nu. Ett projekt där man ska prata om miljön. Jag och mina vänner jobbar om Global uppvärmning och naturkatastrofer invävt i globalisering och lite smått och gott. Vi har en massa på gång och det är väldigt kul! Nu hoppas vi bara på en bra föreläsning och snygga betyg.

Hoppas ni har det jättebra, pussar och kramar!!!

GOTHENBURG



Åkte till Gbg med syrran min för att se Breakin Dawn igen. Lika bra som förra gången! Fantastisk film. Har också vandrat runt halva stan i Gbg, haha.. Först för att hitta närmsta Ica och sedan för att gå till centralstationen. Trötta blev vi, så vi somnade rätt fort på bussresan hem. Mysig lördag!

Bästaste



Haha kollar genom mina bilder på mobilen och då ser man BARA störda bilder på mig och Emma. Minst 100 stycken bilder är på oss två, haha!

Glömde iallafall berätta om helgen. Sov hos min käraste Emma då vi hade Twilight-maraton för att fräscha upp minnet lite. Myspys. Sen på tisdagen, efter skolan, var jag och Anna hos Emma där vi fotade lite. Sen såg vi på halva Eclipse eftersom vi inte hann se klart den. Så vi taggade upp till premiären/förhandsvisningen som började vid midnatt. Sov sedan hos Emmis också! Underbar helg + hemstudiedag! ♥

Torsdag


juli på viskan idag

Efter skolan blev jag så sjukt sugen på choklad så jag och Julia drog ner till Viskan för en fika. Sedan gick vi lite i affärer och köpte en grej också. Drog sedan iväg mot Knalle. Sen hem igen!

Medan vi var i stan tänkte vi ta en spontan-bio men tyvärr var det fullt. Breaking Dawn igen, haha. Så på lördag sticker vi till Bergakungen i Gbg och kollar där istället! Har precis reserverat biljetter så får la ta och hämta upp dem imorgon. Men ska bli kul att se den där på största/näst största biosalongen i Sverige.


God morgon..

God morgon på er!

Här är man supertrött efter att ha sovit ungefär fem timmar inatt. Drömde lite mysko drömmar och hade svårt att somna om sen. Så för min del ligger jag kvar här en stund tills Emma har vaknat.

FILMEN inatt då! Den var grymt bra. Dessvärre var hela sista halvtimmen av filmen vidrig, så se till att ha käkat upp era popcorn och cola. Bara ett tips! Slängde min cola sen haha. Men annars var den grym, liksom alla andra Twilight-filmer.


Förhandsvisning/premiär!!

Snart rullar filmen igång, Breaking Dawn del 1! Är så himla excited... Skynda skynda skynda!

 


Tisdag


Bjussar på en bild från Spanien, direkt från badet!..

Idag hade vi foto-ws i skolan! Det innebar att alla nior tog med sig sina kameror till skolan, och en känd fotograf vid namn Sandra Freij kom dit för att lära oss om kamerans inställningar. Vi fick även ta en massa roliga bilder som jag kan visa senare när jag fått bilderna skickade. :) Vi nior håller på med ett projekt som handlar om identitet, och då ska vi fota oss själva med våran identitet. Rätt kul!

<3



(från mobilen, däför små bilder)
Kolla vad jag hittade när jag kom hem idag! Haha så sjuukt kul det var när jag läste det med "Våffel-killen". Men visst var det gulligt? Tack finaste ♥


It's hard


Dåliga tider!!!! Har alldeles fööör mycket i skolan just nu och jag känner paniken i hela kroppen alltså...! Har kört fast med ett engelska-steg och det är så jobbigt (har tre redovisningar i veckan också). Och flera kurser på det, låter inte så dumt va?!?!

Åkte iallafall till biblioteket med Juli efter skolan. Vi tog med oss två av mac'arna och studerade lite där. Fick gjort... inte så mycket. Lånade iallafall två böcker om Kalla Kriget. Sen så pluggade jag matte så är rätt stolt, haha.

Efter vårt studerande gick vi ner till stan och fikade på Viskan. Hann inte stanna jättelänge för skulle iväg på dansträning en timma senare. Och nu sitter jag här och skriver klart det sista på en inläming tills idag midnatt, höhö. Ha det så fint! Pussar ♥

On our way to Gothenburg!

Sitter trött i bilen och lyssnar på musik och försöker sova lite. Snart är vi framme i Göteborg för shopping! Hörs senare, puss!!


You live for the fight when it's all that you've got


RSS 2.0