Plugg



Måste nu slita mig från datorn igen och fortsätta med pluggandet. Åååh, hatar svenska... 
Uppdaterar kanske mer ikväll! PUSS

Dagen




hahaha ida!♥

Svea


Jag SKA ha en sånhär i vinter! Ett måste bara!


På Orion

Istället för att stanna kvar i skolan o plugga sitter jag på orion med mamma & julia. Men snart bär det av hemåt..hörs!


Höst








Piss

ARRRRGGGH, skrev ett HELT inlägg och sen skulle jag lägga en bild och då bara allt försvann!! Skriver kanske om det imorn istället...för orkar inte just nu. puss


Bästa krantzen


Yeeeeeess! Satt nervöst framför tvn igår och hoppades på att Sebastian Krantz skulle gå vidare i idol. När juryn väl sagt hans namn tog jag snabbt upp mobilen och smsade alla "Jaaaaa! Han gick VIDARE!!!!!!". Hahaha, känner mig som värsta JB-fanet som håller på, men ändå! Han har allt ju!
(klicka på bilden för att komma till hans blogg)

I rymden finns inga känslor

Hej bloggen!
Kom precis hem från stan där jag, Julia och Sofia var på bio och såg I rymden finns inga känslor. Den var rätt bra tycker jag. Trodde den skulle vara liiiite roligare, men aja den var bra.






Hahaha, bjussar som tusan!

Höstmarknad!

God morgon allesammans!
Hade tänkt mig att vakna riktigt sent idag eftersom det äntligen är helg. Men nej, vaknade vid halv åtta-tiden och kunde inte somna om. Nåja, nu sitter man här med hungrig mage så jag ska göra en toast och ett glas o'boy, sedan hoppa in i duschen och göra iordning mig.

Lite senare ska jag till höstmarknaden och sociala mig lite. Blir nog en massa godis köpt oxå! Puss!


Ge mig sommar!!

Glömt att lägga in






Ibland gillar jag Sverige.

Jag lever

Tjeennnaaare!
Borde inte sitta vid datorn just nu när jag ska plugga.. Ville bara säga att jag lever! Har blivit väldig dålig uppdatering nu det senaste. Antagligen är det för att jag gör helt ointressanta saker, likssooom.

Men vi höres! Pussar♥


Snart blir det mys & idol. Muma!


Väst

DÅLIG BILDKVALITÉ

Har nu köpt denna snygga västen från Gina Tricot. Det kanske inte syns så tydligt på bilden, men det fick bli den västen i mörkblått. I love it!:)

Gamleby



hanna, emma, ida










haha, posaaarN!;)












Sådär, nu har ni fått ta del av lite vad som hänt under denna vecka. Som jag sa tidigare - har haft sjukt kul! Det som var lite mindre bra var att jag var trött nästan hela tiden. Sista dagen, på redovisningen i sjölden, var jag på gränsen till att somna i slöjdsalen, haha. Nästan alla låg där på bänkarna och var döda. Och ni! Ni borde springa till närmsta affär och köpa vindruvor som man doppar i Nutella. Så sjukt gott!

Fler bilder kommer under nästa vecka. Pussar

Grattis bästavän!


Grattis på din födelsedag underbaring! Hoppas du får en bra dag, för det är du värd! ♥


Lördag

Tjoho!
Har inte kunnat lägga ut några bilder från Gamleby, för igår när jag kom hem fick jag feber och värsta frossan. Mådde inte alls bra då. Idag mår jag lite bättre, fortfarande lite förkyld, men det är rätt bra. Bildbomb från Gamleby kommer något senare..hörs!

Jag är hemma!!

Efter en lång bussresa med en kilomenterslång bilkö var man äntligen hemma. Känner mig inte alls bra. Varm som tusan, ont i halsen och har ett huvud som sprängs om exakt 1 minut, hehe..

Bortsett från hur jag mår så har vistelsen i Gamleby varit galet kul! Fast just nu pallar jag inte skriva något om det just nu, tar det lite senare!

Pussar!


I Gamleby

Hej bloggen! :)
Just nu sitter jag nere på gården med Ida här i Gamleby. Har det jättebra här! Är bara väldigt trött...vi la oss vid halv tolv igår och väcktes klockan sju. Men aja, nu börjar jag piggna till lite iaf. 
Nu ska snart spela en pingis-match med Ida. Hörs!


bilder från tekniken idag

Packat klart!

Äntligen är man färdig med packningen! Tog ett tag, hehe... Har iallfall tagit en dusch och tittat lite på tv, & snart knallar jag ner till Ica för att köpa lite läsk till GB.

Detta blir nog dagens sista inlägg. Så god natt på er! ♥


Istället för att packa...

..står jag vid spisen med hög musik på och gör pannkakor! :) Sjukt goda blir dom! Fast måste nog ta tag i packandet snart...surt. Packa är inte det roligaste precis, hehe



Vad gör jag?

Har inte blivit så mycket uppdatering denna veckan, har haft mycket i skolan & så. Men just nu sitter jag och lyssnar på musik medan jag sneglar in i mitt rum på den stora godispåsen jag ska ha i Gamleby. Jag och tjejerna var nere igår och köpte en massa godis. Nu kan jag inte låta bli att bara ta "en till"...

Nu ska jag försöka få tag i familjen och be dem komma hem och laga mat. Är sååå hungrig!
Hörs sen!:)


bild från skolan

Gamleby

På måndag åker vi till Gamleby med skolan igen. Ska nog bli kul hoppas jag. Förra gången var helt klart BÄST!♥
världens bästa rumskompisar

Detta är våran lunch:


I ♥ ROBIN


-

Kan ni gissa vad jag har gjort? :)

Update: Har piercat naveln! Finally!

Påväg hem

Sitter på bussen hem just nu. Bussen är knökfull och jag håller på att dö av värmen. När jag kommer hem ska jag allt ta ett stort glas cola. Götttgött! Vi hörs sen! Puss

Ben&Jerry's

♥ ♥ ♥

Tre bilder

Här kommer tre bilder från gårdagen! :)

Måndag

Hallååå!
Hann inte blogga igår eftersom jag var i Göteborg hela dagen. Var på en brunchkryssning runt Hisingen. Och ni, jag ska bara säga er att smaka på American Pancakes! Gör det! SÅ HIMLA GOTT!

Dagen idag har varit rätt soft, hade nån rollgrej i skolan de sista timmarna. Efter skolan gick jag, Ida, Emma & Johannes in till stan. Ida skulle köpa ett par skor, & sedan gick vi till donken. Provade en blåbär/vanilj paj där. Så sjukt god!


Lite nytt


Har köpt en liten spetsklänning & ett sött linne idag. Visar bättre bilder sen!

Skene

Tog en sväng till Skene med fina Sofia. Var på en outlet & på Visko, men som vanligt hittade jag ingenting. Efteråt åkte vi till Kinna och fikade på ett mysigt café. Fanns även mysiga stugor och platser liten bit från cafét där vi tog fina kort. Vi hittade också en skola där vi åkte linbana, hahaha asssskul!:D
Puss på dagen! ♥

Freeedag, underbart!

Äntligen fredag!! Det som fattas är bara något bra program på tv, en skål plockgodis från Ica & en massa cola. Mmmm.... Frågan är bara om man orkar ta sig ner till affären. Hm... Ja, springer dit nu!

Pussar! ♥
bild från idag

Jag vill inte!!

Nu är sommarmånaden över och det är dags för de kalla tiderna - höst & vinter. Usch, kyla är verkligen inte min grej. Ni vet sådär kallt så att man inte kan ta upp mobilen, utan har händerna kvar i jackfickan för det är så kallt. Men det är ju ett litet tag kvar till det..men ändå! Sommaren är först om nästan ett helt år igen!

Nu ska jag äta frulle innan jag dör av hunger..men det har jag iofs redan gjort!
Puss!
jag och Hanna i ett höstlandskap
en bild från förra hösten som jag snodde från sofias blogg

RSS 2.0