HEMMA HOS EMMA


gammal biild!
Sover hos Emmis inatt, & snart drar vi till Maxi och köper lite grajjor. Vi ska även se på skräckis och lite Pretty Little Liars. Peeeace

Gulliga ni är!!

Gick in på bloggen för att kolla läget lite, gick in på statistiken och såg att alla ni fina har kollat min blogg en hel vecka då jag inte har skrivit! Hur fantastiskt är inte det? ♥ Trodde ni skulle lägga ner helt, men så är statistiken hög!! Fantaaastiskt.

Blogga hinner jag säkert göra mer. Men att läsa andras + fb, msn och såna saker är poff borta. Hur skönt som helst att inte behöva vara inne på det! :) Älskar real life så mycket mer... Skulle bara tala om det! Så några inlägg slinker väl in då & då.. Puss!

BLOGGEN FÅR LIDA


Ni ser att jag har slutat att skriva inlägg va? Detta är pga skolan som just har börjat, & för att få mina bästa betyg nu i nian ska jag försöka varva ner bloggen lite. Hoppas ni förstår!! Nu när det är val i höst och mycket plugg måste bloggen få lida lite. Hoppas ni inte blir för ledsna! Puss!
UPDATE: Har en videoblogg som jag gjorde för någon dag sen när bilden ovan togs. Ska den in i bloggen?!

GENOM IPHONE



Sorry för den usla kvalitén... Här är iallafall två bilder från dagen! Käk på Eest och en liten bild på mig. Måste visa bättre bild på den ubersnygga jackan som jag köpte igår! Ni ser ju lite nu, men ni ska se ryggen! Asball jacka faktiskt.. Får se när jag orkar ta bättre kort på den.


MAC

Ännu en Mac har flyttat in i familjen! Wihoo, Apple tar över världen typ?! Längtar iallafall tills jag nån gång får en EGEN. Ja, min egna är fortfarande en vanlig laptop. Men Mac ska man ha! Kommer slänga min förra laptop efter er, först till kvarn gäller! Haha

Iallafall, har precis kommit hem från staden. Åt på Eest och kollade på jeans. Hittade inga!! Tycker det är så sjukt svårt att hitta de perfekta jeansen. Både färg och storlek. Nåja, ska kika lite mer någon annan dag igen.. Puss!

GOTHENBURG - SCHOOL - CITY


två bilder från igår

Igår blev det en snabbsväng till Gbg för lite shopping. Slösade bort nån tusen-lapp på några klädesplagg, sen drog vi hem till Ninni för fika och chill. Sen stack vi hem, jag skrev det sista på min berättelse och sedan blev det att hoppa i sängs.´

Idag var det Back to School som gällde. Planering skulle utföras, mål och steg. Lite senare åker jag och familjen ner till stan och äter på restaurang med mormor och morfar. ♥

Dagens outfit


Blus med virkade detaljer (bak & fram) - Forever 21 NYC, Shorts - Replay, Jacka - Lindex, Skor - Converse. Klocka och ett par pilotbrillor på det! Enkelt och snyggt!

Idag plattade jag även håret, och det har jag inte gjort på tre månader. Nästan glömt av hur man gör ?! :)

GREAT DAY

Grrreeeat day! Träffade Lisa på stan där vi satt länge på café viskan och pratade om allt & inget. Saknade vän!! Sedan tog jag bussen tillbaka hemåt och grillade med familjen. Åh, grillat är ljuuuvligt! Och vädret är på topp idag! Good day

Horrible night

Hej!

Har sovit dåligt i natt, eller ja, inte lite dåligt. Allergin höll i sig ända in mot natten och jag kunde aldrig somna. Vände mig typ 123456 gånger och halsen var uppsvullen som en ballong och det kändes som om jag andades genom ett minimalt sugrör. Så jag gick upp, tog en allergitablett och lite vatten och sen tillbaka till sängen igen. Sen somnade jag efter någon timma.

Idag känns det bättre! Inte bara i halsen, utan att min snälla syster kom in i mitt rum på morgonen och berättade att hon hade gjort American Pancakes till mig. Gissa vem som blev glad?! Sen satt vi och åt lyxfrukost framför TVn. Och lite senare drar jag mig mot stadens puls för en fika i stan med Lisa. Fint väder idag, jipppii! 


en bild jag snodde från syrrans instagram

HANNA JOELSSON @ INSTAGRAM




HANNA JOELSSON @ INSTAGRAM

INGEN SOMMARTORSDAG


Idag blir det hemmakväll för min del, fick nämligen en liten allergireaktion, & det gjorde att jag får stanna hemma. Hela halsen svullnade upp och det blev bara svårare att andas. Men efter allergitabletter och massa cola lugnade det ner sig lite.. Skönt! Men känner fortfarande av det och då är det bäst att stanna hemma. Man vet ju inte vad som kan hända med allergier.

Coccos var då orsaken till detta fall hehe. Skulle även sova hos bäjbää men nu blir det inte så heller. Gjort är gjort, nu blir det hemmakväll och massa snax som gäller. Inte fel det heller! Och imorgon ska jag träffa saknade Lisa! We have sooo much to talk about!! :)


One week..

Ready for bed! Måste komma in i en viss rutin nu när skolan börjar... /Pappa, alltså... Haha. Aja, får la ta del av hans goda råd och se om det funkar. Några timmar till är jag allt uppe!

En vecka kvar av sommarlovet. Stört!! Det var nyss skolavslutning? Vill inteee tillbaka till skolan igen. BIG NO! Men måste man så måste man... Får lida igenom ett år på Kunskap, sen blir det lite mer valmöjligheter & gymnasiet. Wihoo! :)

I THINK I'VE LOST AN ANGEL


10 grader

Hej! Sitter nu på busshållsplatsen när jag skriver detta. Kallt som sjutton är det, fingrarna fryser ihjäl! Pga detta har jag långbyxor på mig, och det har jag inte haft på hela sommaren (även om det vart kallt)!! Piss

Tja!

Vilket höst-äckel-väder det är idag! Haha.. Kommer skurar hela tin & sen kommer solen fram i tre minuter, sen regn igen! (och 14-15 grader varmt) Nåjaa.. Har underhållt mig själv genom att skriva berättelsen till projektstegen i skolan, OCH... Det går bra!! :) Yippiie, äntligen är jag igång!

Bilderna är från i våras nån gång!

FEM HJÄRTAN

♥ Musik fyller världen med glädje och kan läka sår för en minut
♥ Gamla inlägg kan jag sitta och läsa i timtal. Vilket jag gör nu!
♥ Det bästa jag vet är närhet
♥ Mami, Papi, Juli
♥ Det förflutna


SKOLKRIS(?)

Skolan börjar om en vecka & några dagar och jag får typ paniiik! Eftersom jag aldrig redovisade projektsteg i en & sv, måste jag plugga nu på sommarn och skriva berättelser som stegen handlar om. Och jag har ingen fantasi!! PANIK!

Ingen lust att börja skolan, ingen lust med jobb, prov, Gamleby, WakeUp m.m. Jag har typ skolkris?! Haha...


SHOPPINGSUGEN

Shit vad jag är shoppingsugen!! Har många idéer på snygga kläder och så har jag hittat massa insperation. Mums! Får ta en shoppingvecka i Gbg någon dag i veckan så jag kan tömma garderoben och fylla den med nya kläder till skolan. Wihoo! :)


BESTFRIEND





BLÅTT

Ser ni den nya designen?! :) Vad tycker ni? Själv så tycker jag att headern blev i oskärpa och så pga. alla program jag var tvungen att skicka bilden till.. Så det ska jag ta och göra om när jag har tid! Annars blev det andra rätt OK eller? Tyckte det var dax att ändra på något nu!


ROCK'N ROLL BBY



Gårkvällen var helGRYM! Rydell & Quick spelade på torsdagskvällen och hela Borås rockade!! WOOOW, det var nog den bästa Torsdagskvällen i år. Och så himla gulligt när han bad en femårig tjej välja låt dom skulle sjunga, och sen fick tjejen sjunga låten för hela Borås. Shit vad gulligt det var! Helt klart den bästa torsdagskvällen!


DRÖMDAGAR


En normal dag nu för tiden: Vakna - Gå och köpa sallad - Ta bussen till Almenäs - Sol, bad, sallad, glass - Ta bussen hem - Gassa på balkongen - TV - Sova

LONG DAY

Halloj! Dagen började med en snabb-frukost på balkongen och sedan iväg direkt för sol och bad på Almenäs. Drog med mig syrran också! Så vi tog först bussen till Ica i Knalle där vi köpte sallad från Icas salladsbar. UNDERBAR! Sedan började dödsvandringen haha... Nej men vi gick till Almenäs, och jag som hade converse utan sockar (prova aldrig det!!) fick en massa skoskav. Vägen var också den tråkigaste, längsta och jobbigaste vägen! Särskilt när solen lyser som varmast.

När vi väl kom fram till Almenäs la vi oss pang bom ner på handdukarna och hade det gött med sallad, glass och bad. Där låg vi i ett par timmar tills vi tog bussen hem för att snabbt göra i ordning oss. Sedan åkte vi till våra underbara kusiner. Där blev det ännu mer go mat och sötsaker. Sen kom jag hem för några minuter sen, och nu ska jag zappa mellan kanalerna! Puss o kram

RSS 2.0