Drar till bästa


Drar till Sofia och stannar där över natten, myspys. Här är en liten bild vad jag har på mig idag, rosa blus från chelsea, shorts från replay, cykelbyxor från lindex. Sen converse och sjal + armband, pusspuss

ÄLSKA PAPPA-SMS

Haha, hur kul är det inte att få sms av pappa med SMILEYS? Till och med mer smileys än vad jag skriver. Man kan inget annat än bara älska det. :) ♥

Och ja, det var inte Julia som skrev som jag trodde. Hahahaha galet kul dadii!

Från mobilen


Dålig bild från mobilen. Dagens outfit idag då: Skjorts från Replay, slarvit instoppat linne och en lång stickad kofta från gina. Drog även på mig ett par svarta nylon för det var inte riktigt väder för bara shorts.

Haha, min familj är underbar..

Finn ett fel, hahaha

DAGENS:):);)

Dålig bild, lägger kanske in en bättre senare. Idag tog jag iaf på mig en "klännings-blus" från tessie, cykelbyxor från kappahl och sen hunter och en jättesöt sjal på det!

Vad sjutton hände egentligen?

Hej! Tänkte bara berätta vad som hände med mig och Sofia igår. Vi var och cyklade vid Rya Åsar och skulle precis köra ner för en backe. Hur brant som helst också (ni vet, man kan ju se över typ hela borås där uppe!). När vi väl körde ner så märkte vi att dom inte hade sopat i mitten av backen, då det var som brantast.

PANG! Så låg vi där helt döa och jag for panikslaget upp o började springa. Jag visste la inte vad jag höll på med. Hur som helst så låg Sofia under cykeln men lyckades ta sig upp och sprang efter mig med. Blod på kropparna, chockade och smärtan som var som nålar.

Sofia kunde inte se efter ett tag, helt svart och jätteläskigt. Efter vi skrikit av vår smärta en stund haltade vi bort till en bäck för att tvätta rent såren. Tyvärr gick det inge bra så vi fick återvända hem, haltandenes med två cyklar släpandes efter. Nu är iaf mitt ass jättesnyggt, två handflator stort sår. Helt sjukt. Men det bästa var att vi inte bröt nacken eller slog i huvudet. Vi kunde ju faktiskt dött där! Men som sagt, tur i oturen.

Nu mår jag inte jättebra, kan varken sitta eller gå. Jättekul.... Aja, är glad att jag lever iallafall. :) Bilder har vi, men jag tror verkligen inte att ni vill se dem. Sjukt äckligt och läskigt. Och justja, Sofias splitternya iPhone 4 gick sönder i tusen delar på skärmen. Ni borde tycka synd om oss invalidos?!?

Råkat ut för en liten olycka...

God morgon.. Detta var nog den värsta natten på aslänge. Tusen nålar i benet, legandes på mage med en halvtimmas sömn. Ajjjjj. Jag råkade nämligen ut för en liten olycka igår...

Ligger här i sängen med med värsta stora såret på skinkan min. Bad ass! Kan iaf inte gå, sitta eller gå på toa haha. Synd om mig... :( Men de bästa är ju alla som är med och stöttar och hjälper mig. Just nu Julipuli. Tack för allt!!

Mer om detta senare för snart bär det av till Vårdcentralen. Nu sitter jag och äter mitt påskägg av världens bästa Sofia. Hoppas du mår bra! Kram!


Shit sikken bränna!...

Amen jag menar, på några dagar liksom? Och har inte ens solat mycket, bara de första dagarna. Å det var typ 1-2 dagar. Resten har jag bara varit ute och man ser ränderna efter linnet riktigt tydligt! :)

Bilderna togs precis nyss efter jag duschat, & man kanske inte ser så tydligt på korten men jag har asskarpa linjer efter linnet. Likaså armarna är riktigt bruna och fina nu. Haha kolla siken blekis som gömmer sig under!




Och justja, lägger kanske in bilder från påskafton senare eller imorgon. Idag är det ännu en fullspäckad dag. Nu på förmiddagen och till kvällen ska jag träffa Sofia och ikväll är det PARTYY hos Wärme! Kommer bli sååå kul! :) Så denna måndagen taggar vi!!

Kom på precis just nu att det är skola imorgon... Hur tråkigt?! Kommer dö. Har även idrott (vad tänker dem med, första dagen!??!) då vi ska springa runt Ramnasjön tror jag. Och PH har jag oxå! Naaeh, skulle gärna ta en veckas lov till.

Grillkväll med bästa gänget! Först grill o...

img_2281 (MMS)

Grillkväll med bästa gänget! Först grill och nu glass, myspys. Klockan är snart halv tio och det är fortfarande varmt nog att sitta ute. Men vi har laddat upp med massa filtar o ljus. Snacka om perfekt kväll!


3 veckor (!!!)

Om tre veckor är jag riktigt glad. JALLA JALLA!

Glad påsk!


Tredje gången i rad jag lägger ut denna bilden, 2009, 2010 och 2011. Lite kul :P
Ville bara önska er en glad påsk! Hela helgen fram till måndag kommer jag vara upptagen av roligheter och tror inte jag kommer uppdatera så mycket.

Idag väntar Borås ännu en solig och fin dag. Så ut och lek med er människor!! :)

BLOGGTORKA

Tja!

Vill bara säga att jag har noll lust att skriva om vad jag har gjort idag, ingen inspiration och vill fokusera på verkligheten. Kommer tillbaka när jag har nått roligt att skriva! :) (och det kan vara redan imorgon eller ikväll! just nu står det nada i hjärnan och orkar inte blogga. en sak jag kan skriva är att jag mår bra! bara pallar inte skriva om vad jag gör, har det riktigt himla bra alltså.)

I Stadsparken och käkar thaimat! Borås har...

img_2129 (MMS)

I Stadsparken och käkar thaimat! Borås har fint väder oxå, kan inte bli bättre?! Myspys. :)


YESTERDAY

Hallå bloggen!

Det blev ingen bloggning igår eftersom jag kom hem rätt sent och orkade inte sätta mig framför datorn och börja blogga. Ska strax äta frulle efter jag bloggat klart.

Gårdagen spenderades med underbara Sofia. Vi bestämde oss för att cykla ner till Almenäs och sitta på en filt där och chilla. Vi tog med oss kladdkaka, marchmallows, frukt och cola. Så det fick bli en liten picknick och vi satt där i flera timmar och bara pratade och tog det lugnt. Men vi hade ett litet problem när vi kom fram, hehehehe. Vi hade glömt skedar, haha PANIK! Fick äta allt med händerna men det gick bra det med. ;) Sen cyklade vi till en mac för att pumpa luft i cykeln jag hade och sen raka vägen hem. Snacka om perfekt dag. Underbar är du!

Nu blir det dåliga bilder från min iPhone-kamera. Lägger in dom som Sofia tog med sin iPhone 4 när jag fått dom skickade. Dom blir extremt mycket bättre. Mina är kassa...



några minuter efter bilderna togs kom varma solen fram och var framme typ hela tiden. jättemysigt ♥


Dagens outfit i dålig kvalité


Körde på shorts idag! Minns inte vart jag köpte dem men pippitröjan är iaf köpt på Balders Hage i Gbg. Och sen converse och solisar på det! Batteriet på min system var slut och orkade inte ladda det så tog den lilla kameran ist, därför dålig kvalité

Kompis, det går bra nu

Uppe klockan kvart i nio, solen påväg upp och det är över 10 grader! Äntligen kommer dessa underbara fantastiska mornar. PUSS PUSS PUSS !


Nu blir det snart att gassa i solen. Mmmmm!

HETT!

Jag är typ kär i virkat! De virkade skjortsen från H&M måste jag bara få tag i innan sommaren. Och det blir nog svårt... Hmmm, det kan ju nog finnas i NY så jag ska hålla ögonen uppe. Måste ha!?!?!?

Lite bilder

Härligt väder vi haft idag! Har varit ute sen i morse och guuud vad gött det har varit. Det märks nu tydligt att våren verkligen är här. I love it!! :)

Här kommer iallafall några små bilder från dagen

 



Kolla brännan!

Jajja, lite färg har man ju fått efter några timmar i solen.. Åhh, sköna sol!
Borde smörja in mig med ännu mer solkräm när solen är såhär stark. Men men, blir brun sen!

Dagens

Avklippt skjorta, H&M - Cheap Monday, Weekday - Halsband från Spanien - Converse

Ut i det fina vädret!

Nu sticker jag ut i det fina vädret! Hörs när jag kommer hem så blir det outfits-bilder från idag! Puss ♥

ROSA

Kolla vad jag hittade! Nästan helt oanvända rosa converse från ett halvår tillbaka. Kommer nog användas i sommar! Dock två storlekar stora.. Men men, converse är ju converse! :)

Det är Borås vi bor i


Mulet och grått i Borås. Förvånad? Nae, det är inte första gången meterologerna har fel. Det är fint väder i typ hela Sverige och just HÄR, här ska det vara dåligt. Men men, det är ju Borås vi bor i. Förvänta er inget annat.. TYP

VI SAKNAR DIG ♥

Hallå bloggen!

Kom precis hem från farfars begraving. Jättefint var det och det kändes bra att gråta ut allt och säga ett sista farväl. Vi saknar dig!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, vill helst ta det lugnt eftersom jag har sån huvudvärk. Blir nog film ikväll och nutellatårta. Alltså, ni borde testa. Jag döööööööör vad gött! Mamma är verkligen bra. <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/3.gif' style=

det är lite dåligt med nya bilder nu. men det är liksom inte rätt tider just nu, hoppas ni förstår... snart kommer nya!

Jag idag


Hahahaha, en aning mindre... Eller vad tror ni? ;P

Bästa vän!

Hej!

Just nu känner jag mig FÖR mätt och har lust att bara spy, hehe.... Mat på fika på dricka på nutella. FÖR MÄTT. Men hur som haver, träffade underbaraste Sofia idag. Vi lagade bland annat våran egna "Hanna och Sofias kyckling". Haha sicka minnen man har från den maten. Hade iaf hur mysigt som helst! :)

Och som sagt, FÖR MÄTT (tredje gången nu?!?!) just nu. Så nu ska jag väl ta det lugnt o så. Började att plugga tyska för en stund sedan men det är så himla svårt steg. Aldrig har jag tyckt att tyska är svårt, men nu, nu är det riktigt svårt. Så det blir la inte att plugga nu...



En lista

Senaste

Låt du hörde: Rejected love

Film du såg: Grease!

Mat du åt: Italienskt bröd med ost och ett glas mjölk

Kram: Från mamma

Känslan: Glad, trött, smått stressad

Resa: Ryssland

Glädje: Ett chattmedd.

Dröm: Vad var det jag drömde nu igen?! Åh, jag som kom på det för en stund sen.... Hmm, den senaste jag kom ihåg var iaf att jag och min familj + Sofia åkte ett tåg som krashade med en u-båt. Haha, vad tänker jag på egentligen?

Person du träffade: Pappa

Personen du pratade i telefon med: Fick en hel del samtal på bussen... tror det var pappa som ringde senast då.

Personen du fick sms av: Lajsa

Gången du åt 7-eleven korv: Aldrig! Hatar korv, haha

Gången du var utomhus: Nyss

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår?

Saken du köpte: Förmodligen glass..

Allmänt

Ska bli skoj: Att gå på påsklov denna veckan!! :)

Ska inte bli skoj att: Att ha påskrace i skolan

Sparar till: Inget. Fast sparar lite pengar till USA så att jag kan shoppa en massa

Pålägg som gäller: Ost skinka och gurka, muuums

Önskar att jag var bättre på: Att ha bättre självförtroende

Dagens dryck: Mjölk, vatten

Vad saknar du: Dåtiden

Tre band/artister: Ärligt talat har jag svårt att fastna för artister. Hmmm, om jag får välja nån så är det nog Bengt Bedrup. Haha

Vad har du gjort idag: Varit i skolan, i stan och sprungit

Hur tidigt stiger du upp: Från sex till halv sju på vardagar.

På helgerna: När jag känner för det

Vad ska du göra ikväll: Softa

Hur många timmar sover du per natt: Alltid noga med minst 8-10 timmar.

Vem är snyggast i världen: Omöjligt att bara välja en!

Vad är det för veckodag: Tisdag va?

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Svårt, svårt.... Men det var nog Tyskland, Frankrike och Spaniena med bästa familjen.

Favoritplagg i garderoben just nu: Ingen aning

Längd: 166 cm 

Byter gärna garderob med: Ashley Olsen

Byxa eller kjol: Byxa

Senast utlästa bok: Du & du & du

Mitt rum kan beskrivas som: Litet, ljust och svarta möbler.

Mig själv med tre ord (just nu): Trött, mätt, uttråkad.

Jag tränar: Minst 2-3 gånger i veckan.

Jag ville bli när jag var liten: Modell eller jobba på ica

Jag oroar mig för: Att lyckan tar slut

 

Jag älskar: Familj och vänner.

 

Jag hatar: Falska människor

 

Rädsla: För mörker...

 


I feel good

Guuuuud vilken runda alltså! Knivar i magen och helt utmattad. MEN vad bra jag mår! Älskar känslan efter träning.

Happ... Gör ni då? Pluggar? Tränar? Chillar? Jag hade iallafall tänkt och chilla nu hela kvällen. Kanske pluggar lite också för det måste jag göra nu innan lovet. Ligger iaf bra till i skolan nu! Redovisat hit och dit hela tiden och allt har gått så bra. Guldstjärna till mig! ;)


Ut o springa!


Nu drar jag på mig träningsskorna och så sticker jag och mammsen ut och springer! Får la se om jag fortfarande lever när jag kommer hem igen, höhö.. Vi ses senare! Possposs

Haloo!

Tjenare!

Uppdateringen är ju inte på topp men har ju som sagt paus från ett tag tillbaka. Men men, solen skiner ju och då får man ju passa på att vara ute! :) Har hängt ute hela dagen sen jag kom hem från skolan. Solat, chillat och lirat lite fotboll. Tänk att våren äntligen är här... Jag som har längtat så!

Nu kollar jag runt lite på facebook, mycket att ta tag i där nu. :P Sen blir det la tv tills jag ska nana. Upp tidigt imorgon och så är det uteidrott också. I REGN. Jag kommer dö

Haha lite roliga bilder jag hittade




haha herregud vad jag bjuder... men vad kul det var! bildsalen i gamleby

Vila i frid


Jag har funderat många gånger på varför det ska finnas ett slut på livet. Varför finns döden? Vart hamnar man sen? Eller vad sjutton händer egentligen? Jag vet bara att min farfar har det bra just nu, i himlen eller paradiset...

Jag kommer ihåg alla minnen vi har haft, hur du skojade med mig och Julia. Glömmer aldrig dig. Vi saknar dig och vi ses längre fram i livet. Me rakastamme sinua! ♥


Hörs imorgon!

Hur har ni det? Har ni haft en bra dag? Tro det eller ej, det har iallafall varit den härligaste dagen på hela 2011 idag. Underbart.

Ska nu börja göra i ordning mig lite smått. Ikväll blir det att träffa vänner och fixa lite grejor. Berättar nån annan dag! För övrigt är jag så mätt att jag nästan dör... Har ätit en massa mat, godsaker och annat idag. Och ikväll blir det ju självklart en massa mer. Mmmmm, alltid gott med mat!

Men ska som sagt börja göra i ordning mig så vi hörs imorgon eller sent ikväll. Puss puss ♥

en liten bild från efter ett litet shoot ute i kylan förra veckan. direkt efter bilderna blev det fort att få å sig långbyxor, jacka och paraply. vissa bilder blev riktigt grymma! visar er kanske senare när jag fått dom in i datorn.

H&M

Glömde visa denna jättenygga virkade västen som kom hem med posten förra veckan. Jag längtar så otroligt mycket till sommaren då man kan använda den. Passade inte in nu när det fortfarande är kyligt, men till sommarn, då blir det virkat!

Mobilblogg - I feel good

Sitter i solen och är lycklig upp till tusen! Våren är äntligen här & jag ÄLSKAR DET

DET ÄR FREEEEDAG!

Friday friday friday! Känns så otroligt gött och jag ska njuta av helgen som bara den.. Och solen som varit på topp idag också, underbart.

Har nyss varit ute och powerwalkat med Julia i mörkret. Jättemysigt! :) Och nu blir det la tvn som gäller, sedan sängen. Upp tidigt imorgon för lite "jobb" och roliga grejor.... Hörs la då! ;)

maaammaa mia vad hon är vacker!! bild från arkivet, hittar ingen annan just nu

Helgen

Tar ett break i pluggandet och berättar lite om helgen istället..

I lördags var jag å modevisning i stan! Hur duktiga som helst var dem. Och wow vad snygga kläder!! Vissa var ju inget och ha, men det märks verkligen att vi bor i en modestad. :) Så det var jättekul och se, även om det regnade mycket.

Söndagen... Hmm, försöker komma på vad jag gjorde då? Jo juste, jag nanade hos Sofia. Huuuur mysigt som helst! Som alltid!! Vi kollade på två filmer, The notebook och A walk to remember. Galet bra filmer! Sen chillade vi en massa. Du är allt bra hörru ♥


hängde på HBC igår! sofia blev fin i håret & här stod jag och fixade hennes hår haha ;)

TRYING TO STUDY

NÅN SOM VET VAD MAN SKA SKRIVA OM I LABBRAPPORTEN OM GALVANISERING AV METALLER ?!?!?!?!?!?!!? Har smsat runt till några men ingen vet ju... Snälla vänner man har, höhö. :P Men måste iaf få reda på det nu annars ligger jag ILLA till alltså..


CHILL DILL

Sover hos bästa vän inatt! Nu väntar vi på att filmen som vi laddar ner ska bli klar & snart springer vi ner och hämtar lite snacks. Tar resten av dagen senare för nu ska vi CHILLA! :)


GREASE

Femte gången i rad (varje dag!) jag och Julia har tittat på Grease nu! Detta är en av mina favoritfilmer och allt verkade bara så bra på den tiden. Allt var bättre förr, ni vet. ;)
Nah, tror jag flyttar till USA snart!

GO START PÅ HELGEN


Jag och sis startar helgen med film och Ben & Jerry's. Och jag är svinglad idag! Skolveckan har gått bra och nu är det äntligen helg. Happy, happy. Men vi hörs la, puss ♥

STOCKHOLM I MITT ♥ (tidsinställt)

En grej bara,

Nu är det officiellt, vi ska flytta till Stockholm i slutet av juni. Där ska jag börja på en Kunskapsskola i Saltsjöbaden så jag fortsätter jobba precis som jag gör nu. Fett nice va?! :) Är bara så sjukt glad för att komma ifrån den lilla, regniga, kalla staden Borås. Och nu blir det shoppingens stad, love it! Fast enormt ledsen att behöva lämna alla vänner...

Det var bara det jag ville säga. Vissa av er visste redan det och vissa valde jag att inte berätta för. Vill inte göra andra sura och arga på mig så därför skriver jag det här. Simma lugnt hörrni! Puss

PS. lägger ut bilder på stället vi ska bo på senare ikväll eller imorgon!
upd: april april!

RSS 2.0