Snabbt inlägg

Tjatja! Kom nyss hem från en kall promenad med Julia. Right now: En Yoggi i ena handen och ögonen på Facebook. Höres babys!

BILD FRÅN SOMRAS

Om det ändå vore 30 grader varmare... Det positiva är ju att vi är påväg mot ljusare tider nu! Och om man hade tålamod, meeeeeen det har inte jag! Hoppas våren skyndar sig lite, hehe. :)

SKINNSHORTS



Detta hade jag på mig idag då. Mina snygga skinnshorts, slarvit instoppat linne & massa armand och stora ringar till det! Observera hålet strumpbyxan, jag märkte ett pyttelitet hål och tyckte råkade spräcka upp det lite. Så jag sprätte upp ända ner till knäna, för att det var kul! Hihi!

Lördag

Hejhej!

Kom nyss hem från mormor & morfar där vi firade morfar som fyllt år. Åt gott, umgicks och klinkade lite på pianot. Var tvungen att öva lite på en låt till skolan och den är ASSVÅR. Speciellt med när man ska spela Kvant och allt vad det heter, höhö... Men snart blir det mello eller film och massa MYS! :D

Liten bild från idag! Och kan bara säga att jag ääääälskar skinnshortsen. Kan visa tydligare bild senare

NEW YORK


Nu är resan till New York betald och klar & jag kan bara säga att jag är sååå förväntansfull! Vi åker dit 14 maj - 21 maj (härligt med sommar lite innan sverige!), can't wait!! Att vara i "världens huvudstad" är nog sjukt grymt. Är också himla nöjd med hotell och ställe. So excited!!


Freeeedag!

Känns såhääääääääär skönt att få lite helg nu! Har jobbat stenhårt i skolan denna veckan så helgen behövdes verkligen. Har nyss varit & hyrt två filmer och köpt lite gott till kvällen. Allt känns så bra bara! HALLELUJAH!


WEDNESDAY


Dagen idag bestod av skola, plugg & bak. Skulle ha redovisat två steg denna vecka och nu kommer jag på att det är fredag imorgon. VAAAAA liksom?! Tiden bara springer iväg

Sämre uppdatering

Hej!

Km nyss hem från skolan och ska snart sätta mig framför Top Model och TSLOTAT. Tänkte även bara påminna er om att uppdateringen kommer vara betydligt sämre nu när lovet är över. Skolan tar min tid... Kommer iaf försöka skriva 1-2 inlägg om dagen. Så hörs la när jag har tid! Heeejsveejs

På ungdomsgruppen

Är på ungdomsgruppen och kör spel på tvn, nått Xbox-spel eller något. Tror ärligt talat att jag ska däckad snart, är så fruktansvärt borta. Beror nog på att jag inte sovit något i natt. Å det hjälper ju inte att tänka på att jag ska vara i skolan kl. 8 imorgon och måste gå upp aaaastidigt. Skjuuuut mig! Hur ska jag palla?!!

VAR MED I TV I FREDAGS!

Ni glömde väl inte att sätta på ettan kl 17.00 i fredags?! Då var nämligen jag, Julia och Sofia med som "gäst-meteorologer" och representerade vädret i nästa vecka.

Haha nejdå, vi spelade bara in vädret på Universeum som kom på en TV några sekunder efter inspelning. I TV-soffan satt annat folk som satt och tittade på också, liiiiiite pinsamt! Haha

HEEELP!

Varför funkar det inte att lägga ut videoklipp på bloggen längre?!??!! Funkar ju inte. Vad ska man göra nu då? Hoppas det funkar snart igen... BAJS!

Update: Yeessss! Hittade äntligen lösningen

TRÖK

Är smått utråkad just nu.. Och lite bakom flötet när jag sitter på golvet mitt i hallen med datan. Hade tänkt att plugga lite, men jag pluggade faktiskt i skolan så jag känner att jag får lite pris för detta. Hihi! Ska nog lägga ut en video alldeles strax, så håll koll bAbes!

Skola imorgon

Känner mig lite smått stressad just nu, skolan börjar imorgon och jag har fortfarande mycket skolarbete kvar att göra. Måste ju också lägga mig i tid för att kunna vakna tidigt imorgon. USCH, varför ska skolan börja nu? Önskar vi hade två veckor lov.

Aja nu hinner jag inte sitta här, nu blir det plugg, göra i ordning mig och sen sova. Puss

Solig dag


Satte mig på balkongen med teddypläden runt mig och några tidningar att läsa. Solen är verkligen BÄST! Nu har jag precis ätit lunch och ska snart ta fram alla skolgrejer och plugga innan jag åker till Friskis ikväll.
 
Ha det! Puss ♥

FREDAGS


några minuter efter vi hoppat av tåget & början på den långa promenaden. tåget kom från kalmar och det fanns inga platser så vi fick de sämsta platserna, 4:e klass typ! MINST!! :P


och solen lyste, det får vi tacka för!!





havet, min sanna kärlek. skulle kunna sitta och stirra in genom glaset i timmar utan att tröttna. och det var la det vi nästan gjorde. :D

Next up: SÄNGEN!

Har haft en fullspäckad dag idag, först lunch hos farmor, sedan hem till Emma och sedan mys framför mello här hemma. Höll på Eric Saade såklart!

Snart blir det nog att ta och lägga mig. Or maybe not.. Är för pigg för det! Kanske kan lägga in ett par bilder från gårdagen? Får se..


NY



älskade vän


Morning

Hej!

Vaknade för en stund sen och ska alldeles strax hoppa in i duschen. På förmiddagen ska jag äta hos farmor och efter det träffa min saknade Emma.

Gårdagen var jätterolig, som sagt. Började med att vi fick orientera oss fram lite för att hitta till Universeum (tåget stannade inte vid liseberg) så vi fick gå långt i kylan. Efter en stund kom vi fram & var på Universeum en bra stund tills vi skulle gå och käka. Då fick vi ytterligare gå och hitta ett Mc Donald's. Där satt vi ett bra tag tills vi gick tillbaka till U igen och gick igenom hela alltet HELT själva typ. Julia och Sofia var självklart trötta på att gå runt ännu en gång. Och det blev mörkt så vi GICK tillbaka till Centralen igen och åkte hem med en milkshake till hands.

Lägger kanske in bilder senare, OM jag orkar.


Påväg hem

Hejhej! Äntligen sitter man på bussen påväg hem från Göteborg. Det har varit en sån grymt bra dag! Har åkt tåg, gått, sprungit, gått, gått och varit på Universeum. Skriver mer vad vi har gjort när jag kommer hem. Puss

Nu åker jag till Soffi!

Ska snart börja dra mig ner mot busshållsplatsen och åka till Sofia. Åh, HATAR att åka buss. Särskillt när man måste vänta på bussen i kylan i typ hundra år. Hehe

Var ju som sagt i Göteborg med pappa och Julia idag. Åt på världens goaste restaurang. Och nu är jag så mätt. Efter det åkte vi hem och nu ska jag iväg igen. Skriver mer senare!

Kramar! ♥

right now. data & top model

Göteborg

Sitter nu i bilen påväg till Göteborg där jag, Julle och pappa ska äta på nån restaurang som tydligen var asbra. Sen vet jag inte vad vi ska göra. Hörs när jag är hemma igen! Kisses

Trött

Tjeennare!

Sitter här i soffan och sover typ. La mig vid halv tre och vaknade vid tjugo över tio, så jag kan säga att jag är helt död. Dagen har iallafall varit mysig! Drog till mormor & morfar och åt lunch som jag skrev innan. Kollade ju även på film och hade det allmänt mysigt.

Nu blir det Sveriges Mästerkock! PUSS

helt ärligt så tycker jag att detta programmet har toppat idol. tycker att idol SÖG förra året!

Mot M&M!

Nu sticker jag och syrran till mormor och morfar! Vi ska käka där och sen ska vi umgås och kolla på Pelle Svanslös. Vår favoritfilm för ett par år sedan (och kan ALLA repliker!), hihi.
Måste börja dra mig nu! Vi hörs! ♥

FÖRBUD!

Shit... Jag har skakat hand med Julia på att vi ska ha förbud mot kakor nu också. Nu får jag inte äta GODIS eller KAKOR?!?!?!? Och straffet blir att bada i Almenäs, nu på vintern. Herregud.. Vad har jag gett mig in på?

Så snälla, försök inte bjuda mig på kakor/godis nu vänner! Då DÖR jag, haha. (iofs är bara vadet till första mars. men ändå!!)

Ont i huvudet

Haj på er! Hur mår ni? Jag är inte på topp direkt... Har så sjukt ont i huvudet nu, men tog nyss en huvudvärkstablett så håller tummarna på att det ska bli bättre.
Vad har jag gjort idag då? Jag har varit hemma hela dagen och kollat film, bakat brownies, kollat på gamla kort och pluggat. Rätt nöjd ändå! Med pluggandet alltså, hehe.

Beauty

Keira Knightley, perfektionisten. Så grymt vacker hur hon än ser ut!

NYTT?

Ska nog knåpa ihop en ny header till bloggen. Vad tror ni? Vill ni det? :) Får la se om jag hittar någon bra bild denna gången. Men ska ha den i samma stil som den jag har nu. Får se vad jag gör!

Tappade piercingkulan

Såhär trötta var vi inne på Gina Tricot när vi skulle ta på oss skorna. Vi orkade knappt ta på oss så vi satte oss på golvet och kämpade med att få på kläder & skor. Efter besöket i provhytten hade jag tappat min piercingkula, hahaha (har en vana att skruva på den). Fick sedan gå runt och hålla i piercingen så den inte skulle lossna.

Korsring

La ju tidigare upp i ett inlägg att jag skulle vilja ha en sånhär ring. Visste att dem fanns på Gina Tricot, men nu verkar det som om dem är slutsålda. Finns det någon som vet vart man kan få tag på såna ringar på andra ställen? Skulle vara jättegulligt om ni slängde in en kommentar om ni vet! Tack ♥

Valentine's day

Ha en fin Alla hjärtans dag allihopa! Hörs senare...♥

HOS SOFIA

Holaaa!

Sitter nu hemma hos bästavän och vi har precis sett klart på Törnrosa och myst med en massa chips och ostbågar. Finns så mycket minnen med den filmen! Så otroligt mysigt. ♥

gammal bild

Sofia ikväll!!!!!!!!

|jag och julia just nu. maräng i munnen hehe. |
Om någon timma kommer pappas släkt och grattar honom. Sedan bär det av till Sofia där jag stannar över natten, MYS!:)

Romeo & Julia

Såg på denna underbara film igår. Jättebra var den, förutom att dom pratade "dikt-språk" hela filmen så man fattade nada, men annars var den så sjukt bra. Och slutet var grymt sorgligt hehe. Claire Danes spelade Julia och han som spelade Romeo är helt klart min absoluta favorit - Leonardo DiCaprio! ♥

Grattis papi!

Hoppas du får en fantastiskt bra dag! Grattis till världens bästa pappa ♥ ♥ ♥


VILL HA

Snygga grejor jag vill ha! Längtar till våren (och sommaren!) då man kan använda converse, skjorts och gå utan jacka. Vår/sommarmodet är så sjukt snyggt!

JOUR-DAG

Halloj!

Idag blev det inget plugg i skolan (förutom på morgonen när jag hann redovisa tyskan!) eftersom jag och Emma hade jour. MYCKET roligare än att sitta och plugga hela dagen! Vi bakade en massa och stod i cafeterian, städade, diskade, skar grönsaker m.m. Så kan säga att det var bättre än att sitta och plugga iallafall. :) Och imorn är det LOV, hallelujah!!!!!

SMOOTHIE & TOP MODEL


Gjorde mig en smoothie som jag sitter och dricker nu medan jag tittar på Top Model. Snart blir det la att plugga till ett prov imorgon & senare i kväll ska jag spela curling med ungdomsgruppen. Kulkul! :)

Från mobilen

Herregud.. Kan inte snacka än!!!!!!! Och det har gått en hel dag sedan jag inte fick fram något senast. Ska jag typ sitta tyst i skolan sen? Åh va kul, jättekul. Nej, men varför jag hallå, VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG??? Kan säga att detta inte har varit den bästa veckan precis. Den värsta på året

Hyffsad dag

Gårdagen var faktiskt inte så eländig som de andra dagarna i veckan. Vilade och sjukade på morgonen, sedan blev det sällskapsspel, thai-käk och bakning. Senare under kvällen blev det Mello med Ben & Jerrys. Så dagen blev inte så dålig! Tror det var sälskapsspelet som gjorde dagen. :D

Vidare till idag - jag kan inte prata!! När jag steg upp kände jag mig lite bättre än igår och skulle sedan öppna munnen för att säga "jo, jag mår bra" så kom det inte fram något!? Det tog stopp, & så är det fortfarande. Så nu får jag viska hela dagen...


smyger iväg till kylen och hämtar denna.... kanske blir bättre då? :)

Ps. Ni märker att det inte kommer in några "tagna" nya bilder här på bloggen. Och ni förstår nog varför. Man orkar ju liksom inte plocka fram kameran när man inte ens kan gå upp från sängen och hämta en halstablett. Så nu vet ni!

Fortfarande sjuk...

Goder morgon!

Hur mår ni? Jag kan bara säga att jag fortfarande är sjuk. Har varit täppt nu i två dagar, slem i halsen och nu har jag tinnitus. Åh, när ska jag nånsin bli frisk? :( Detta suger!

Jag har också börjat oroa mig lite inför skolan nu eftersom jag har varit för sjuk att jag inte har kunnat plugga. Så nu ligger jag efter i allt då. Kanske börjar plugga idag då, om jag orkar. Ett måste är att plugga imorgon iaf!



hittade en massa gamla brev nyss & just domma är från Sofia! Sååå gulligt! Kom ihåg när vi alltid skrev "Tusen, miljoners, driljoners, miljaders kramar". ♥


SJUK

Hej!

Jag har inte uppdaterat någonting pga en ny förklyldning, IGEN... Feber, halsont och täppt näsa. Det enda jag gjorde igår var att ligga under min teddypläd och frysa häcken av mig. Helt ärligt, trodde jag skulle dö eller nått. Idag mår jag iaf lite bättre, febern har släppt lite känns det som. Fast det tror jag inte då men. ;P

Kanske inte uppdaterar på några dagar eftersom jag måste vila och vänta på att bli frisk. Stannar hemma från skolan denna vecka och hoppas på det bästa. VILL VERKLIGEN BLI FRISK! NUUU!


RSS 2.0