Ljusare blogg?

Tycker ni att jag ska göra min blogg lite ljusare? Har funderat lite på att ha en finfin ljusrosa bakgrund. Tycker att den har varit mörk nu ett bra tag så jag vill ha lite förändring. Jag brukar inte gilla att göra om designen så mycket men bakgrunden kanske jag kan ändra. Och en ny header. :)

Dag 13 – Någonting jag oroar mig för.

Det finns så mycket saker jag oroar mig för. Det kan vara småsaker, t.ex när någon i min familj inte kommit hem än kan jag tro att det hänt något med dem. Jag oroar mig också för mig själv, hur jag ska hinna med skolarbetet och andra saker. Jag oroar mig framförallt för döden. Jag skulle nog aldrig klara av om någon nära gick bort.


Shoppat (dålig bildkvalité!)


Hemma!

Kom nyss hem från en liten shoppingtur i stan med syrran och pappa. Fick hem en svart blus från Faith och en kofta från Kappahl. (Visar bilder senare!) Sedan blev vi hungriga och åt på Lilla Krogen där jag åt sjötunga som jag aldrig smakat förut.  Men så gootttt!



Dag 12 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.


Vit blus - Chelsea
Grå kofta - Lindex
Ljusblå cheap monday-jeans - Weekday
Hunter stövlar - Jolina

THIS YEAR, 2010

Har kollat tillbaka i arkivet & har hittat en massa bilder från hela 2010! Så nu kommer en sammanfattning utav året. (obs! vissa bilder är i mindre format än andra. har kopigerat en del!)

Januari:
åkte till gamleby med skolan

Februari:
tiden då dessa glasögon tog över popularitéten och ALLA hade dem. Haha, så fula!

Mars:

var och såg mina idoler i scandivinavium

April:

 konfa-läger på lyckebo

fick min systemkamera!



Maj:
värmen smög sig in över landet och det var dags att ta fram solbrillorna!


jag och emma åt ofta kladdkaka;)

Juni:

den regnigaste skolavslutningen ever


konfirmerades


chillade på orust med sofia

Juli:

åkte till spaninen (& även till andra länder)



liseberg med ida!

Augusti:


var på torpa stenhus

September:

piercade naveln! stolt ägare till denna nypercade navel, haha:)


åkte till gamleby för andra gången!




några fina höstbilder som togs

Oktober:

emma fyllde år!



jag fyllde år!



Ida fyllde år!


November:



mariedal cup med emma


December:




Året har varit både bra och dåligt. Det har hänt en massa roliga grejer och jag har testat på saker jag aldrig gjort förut. Många nya upplevelser och roliga, fina och underbara stunder. Finns också dåliga saker jag har gjort detta året. Men tycker ändå att det har varit ett bra år! Speciellt nu i slutet (från sommaren då, hahaha).

Ps. Grattis Julia! Du vann råttan, puss

Tidsinställt inlägg

Har ett tidsinställt inlägg som väntar på er! Det kommer ta ett tag att kolla igenom inlägget och jag tror att ni kommer sitta och kolla varenda liten bild. Hoppas jag! :)

Ni kan säkert gissa på vad det är jag kommer lägga ut. Den som gissar rätt får en riktigt riktigt FET röttaa! Hahaha. (måns ni vet) Haha nejdå, men gissa ni!

Pippitröja

Ska man köpa en sånhär? Tycker dom är såååå fina! Hörde att Jolina hade fått in dom för 1000 kr. Men är det värt? Maybe... Dom är ju så fina! :)

Tjeennnna!

Kom precis hem från gymmet på Friskis & Svettis! Blev stenhård träning med Julia & nu mår jag prima! Gööött. Nu ska jag duscha, hörs!

Onsdag

Hejhej!

Har varit hemma en stund och kollat Facebook och bloggar. Sitter och väntar på maten medan jag tråkar.................. I morse tog jag och Julia ett simningspass i över 40 minuter på badhuset. Sedan drog vi in i bastun ett tag och stack hem sen. Har som sagt väldigt tråkigt, funderar på om man kanske ska kolla på film? Får se!

PUSSSS<3



inga bilder tagna idag, hade inte med min mobil till badhuset


Dagen i Göteborg!

Vaknade tidigt utav mitt alarm på mobilen. Trött som jag var snoozade jag ett par gånger innan jag steg upp. Sen blev det en snabb frukost och sedan bege sig av mot stationen där jag träffade Ida. Tog sedan bussen till Göteborg och shoppade loss! Slänger kanske in några bilder på mina köp senare. Haha, jag och mitt "kanske"....

glidit runt i pappas (mammas&julias oxå?) blåa stickade tröja idag! sååå mysig♥

Dag 11 – Bild på mig och min bästa vän.

Du är bäst & du har verkligen en speciell plats i mitt hjärta. Har känt dig sen vi var 5 (nästan 6) år gamla och jag vet att våran vänskap är stark, väldigt stark. Vi är oskildbara helt enkelt! Våra fina minnen, våra traditioner och våra egna vägar. Vi går på olika skolor och har olika vänner. Men vi. Vi är oskildbara. Älskar dig!!

Chai latte

Kom precis hem och då har mami precis gjort chai latte till mig och Julia. SÅ GOTT!
Ikväll blir det att titta på Pirates of the Caribbean och Rat Race. Snacka om att jag kommer vara trött imorgon!! Ska iväg tidigt till Göteborg med Ida & jag är redan trött.. Hur ska detta gå..... Aja, vi hörs la!;)

Dag 10 – Meningen bakom mitt bloggnamn.

Det kanske inte är så svårt att lista ut varför min blogg heter hannajoelsson.blogg.se. Jag heter ju Hanna Joelsson och bloggen hadlar just om mig, mitt liv & min vardag. Innan denna bloggen hade jag en annan blogg (hannnaaas.blogg.se!) men bloggnamnet var ganska komplicerat. Alla frågade om det var två eller tre N, eller två A:n. Så jag valde hannajoelsson!


haha gammal bild!


Iväg till badhuset!

Drar iväg till badhuset och träningssimmar med Julia nu. Mormor och moster skulle dit och frågade om vi ville med. Vi tackade såklart ja och det känns bra att simma bort alla julbord!

Hörs sen ♥


BLACK NAILS AND CROSSES

Dessa snygga halsband fick jag av Ida i juklapp! Visst är dem fina? Matchar snyggt till ett vitt slarvigt linne och svarta naglar! SMASH

Juletider = Filmtider!

Jag älskar alla filmer som kommer på tv vid jul! Igår såg jag och Julia tre filmer, Hälsoresan, Troja och Hajen 3. Idag ska vi se Mr. Bean's semester som kommer kl. 21.30 på kanal 3. Sååå kul!


Dag 9 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag har inget direkt svar här. Klart att jag har vanor och så, men dem är ju inte direkt "dåliga" och såna jag vill bli av med. Ska fundera ut denna fråga och se om jag kommer på nått! Hmm....

FIFA-TUNERING

Jag, Julia och pappa hade bestämt att vi skulle ha en fifa-tunering ikväll. Men nu verkar det som om jag blir själv. Varken Julia eller pappa orkar... Nåja, då får jag lättare att vinna. :D


Fantastisk dag!

Halloj på er!

Nu sitter jag omringad av alla mina grymma julklappar jag fått idag. Tack så mycket allesammans! Jag är verkligen helnöjd! (visar upp några av sakerna nån annan dag)

Hur har eran dag varit? Min har varit bra. Fast början av dagen var en katastrof, haha. Jag gick upp vid nio-tiden och skulle bleka mammas hår. En kvart innan mamma skulle tvätta ur färgen så kom det inget vatten! Det var tydligen en vattenläcka på Boda som hade orsakat det hela. Alltså var hela Brämhult, Boda och Hässle helt utan vatten. Hahaha, och jag tyckte det var jättekul att vattnet försvann PRECIS när mamma hade färg i håret. Så alla i familjen åkte hem till farmor för o duscha och göra i ordning oss. Vi kunde ju inte ens gå på toaletten hemma! Haha, sååå komiskt! :) Bortsett från detta har dagen varit jättebra.


GOD JUL!

Ha nu en fantastisk fin dag så hörs vi ikväll! Puss och god jul! ♥


Dag 8 – Mitt andranamn – och vad jag tycker om det.

Jag heter Hanna Victoria Anja. Jag tänker inte så mycket på mina andranamn, men jag tycker dem är helt okej.  Dem passar ju hyffsat bra till mitt namn.



Bilder från igår!










God Morgon!

Sitter här i ordning-gjord och väntar på att Julia och pappa ska bli klara så att vi kan åka till stan. Men usch vad tidigt jag vaknade! Blev väckt av pappa som tände i mitt rum strax över åtta och ja ba "Men väck mig inte, jag HAR LOV!!!!". Han skulle skjutsa Julia till stan och han undrade om jag skulle med, haha. Och jag är ju tvungen att åka till stan och handla de sista julklapparna. Så det blir ju bra.

Nej nu måste jag sticka! Hörs sen! ♥



Ps. Nu funkar msn så bilderna från igår läggs ut senare!


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Om jag fick en miljon skulle jag först och främst ta med familjen på en jorden-runt-resa. Det är något jag verkligen vill uppleva. Sedan skulle jag nog shoppa! Allt från elektronikprodukter till kläder. Skulle såklart dela med mig av pengarna till familj och vänner! :D



Lov!

Äntligen säger jag bara! Äntligen lov. Hela dagen har varit fantastisk och rolig! Allt började med att jag vaknade upp hos Emma. Vi gick upp vid sex och satte oss sedan framför tvn tills Ida kom. Då fixade vi oss till avslutingen i skolan & åkte sedan iväg. När vi kom till skolan fick vi våra betyg, fikade och kollade på föreställning i Regementssalen. Bilder kommer senare när Emma skickat dem!

Så skönt att man inte behöver tänka på tiden nu på loven! Ska nog spela lite Fifa snart och sedan kolla på Sagan om de två tornen som kommer på tv. Imorgon blir det att köpa de sista julklapparna till mina vänner.

Puss!


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Ojdå, svår fråga.... Först och främst är det ju utséendet som man lägger märke till först. Jag älskar speciellt bruna ögon! Haha... Sedan är ju det insidan som räknas också. Höhö. Meeen jag vet inte vad jag ska svara på detta, hahaaaa.

Nu sitter både jag och Emma här i badrockar och kollar facebook. Och nu ska vi dra och måla naglarna! Hörs imon!

Sover hos Emma!

Hej sötnosar!

Sitter hos Emma och skriver detta inlägg nu. Ska nämligen sova hos henne inatt! Hon är nere i duschen nu så jag passar på att sno datan lite. :)
Imorgon blir det till att gå upp tidigt och sedan göra i ordning oss till julavslutningen. Jag kan inte fatta att det redan är skolavslutning! Helt stört. Men det ska bli jättekul att äntligen få lov! Och skönt. Det passar verkligen bra med lov, efter allt hårt jobb i skolan. Sååå skönt!

Hoppas ni har det bra, pussar
hittade en liten behind the scenes bild från vårat "salander-shoot", haha;) (någon månad sen)

Vill inte gå upp!

Ligger i sängen och skriver detta. Bara av att gå upp och hämta datan gjorde mig stelfrusenså jag rusa direkt ner till sängen igen. Min vaaarma mjuka säng! Snart tvingas jag ändå gå upp eftersom bussen går snart.
Ses senare, efter betygssamtalen! PUSS

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nått annat just nu.

Denna frågan var ju lätt! Sommar såklart!

Sommar är ju inte direkt en grej jag kan få bara sådär, men det finns ju en massa andra grejer jag vill ha. Typ som... ny tv till mitt rum, en mac & en massa nya kläder! Det är nog det... Finns säkert fler grejer, men inte vad jag kommer på just nu.
detta skulle jag inte tacka nej för;)

Fjärde advent!

Hejhej!

Då var man hemma igen då. Har haft en mysig dag hos mormor och morfar där vi julbakade och hade det allmänt mysigt. Idag är det fjärde advent också (kom på det nu, haha). Och nu ska jag sätta mig framför tvn och spela fifa tills jag lägger mig. Ska upp tidigt imorgon! Sov sött, puss! ♥


På väg till mormor och morfar! Bloggar...

På väg till mormor och morfar! Bloggar när jag kommer hem:)

FIFA

Har suttit och nördat FIFA hela kvällen igår och idag morgon. :)  Så sjukt kul är det! Synd att jag alltid förlorar hela tiden när jag möter Julia, hehe. Får ta och träna lite nu! ;P

barca såklart;)

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Oj, detta var en svår punkt på listan. Mina mål är nog att först klara av mina betyg i skolan, det är liksom prio ett. Sen vet jag inte, jag ska försöka att inte äta godis efter nyår! Hihi.
Över till drömmar då! Hm.. Jag har inte direkt någon dröm precis. Det finns ju såklart väldigt mycket jag vill uppleva och göra, men det kan jag inte kalla för dröm precis. Kommer inte på något just nu.
Jag är en person som har tusen önskningar men jag tänker inte säga något för det sparar jag bara inom mig. That's it!


gammaaal bild!

SNART LOV!

Herregud vad tiden går fort! Tycker inte ni det? Det bara rusar iväg! Nyss var det första december och nu är det helt plötsligt jul nästa vecka.

Dagen imorgon blir nog en slappdag. Senare på kvällen ska jag iväg och träna på friskis igen, göttans. Wiho vad jag är glad, känner mig taggad inför nästa vecka! Det är nästan inget plugg i skolan, på tisdag är det betygssamtal hela dagen så det blir nog att ta med mig godis och annat kul till skolan. Vi ska bara vääänta hela dagen! Sen är det lov, julafton och nyår! PUSSSS

 

en julbild från förra året! gulligt!


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Sommarn, helt klart! Anledningen till att jag ÄLSKAR sommaren vet de flesta säkert redan.. Men tar det en gång till!

Tänk er när solen skiner in genom fönstret och man vaknar av känslan av LOV. Man går upp och slappar tills man drar till stranden. Man behöver inte tänka på nånting, inga läxor, prov eller skolarbeten. JAG ÄLSKAR SOMMAREN!


SIMS 2


Inatt blir det till att lana SIMS 2, ska bli så sjukt kul! Var ett tag sen jag spelade sims & jag minns att jag var jätterädd för spökerna. Drömde mardrömmar om det jätteofta och jag grät i sömnen;)  Får hoppas att jag hoppas inte drömmer mardrömmar inatt! Haha

Lekt i snön!


Var nyss ute occh lekte i snön med Emma! Kände mig som en fem-åring igen...haha:) Vi åkte bob och tefat ner för en jättebrant backe, trodde jag skulle dö!! Har inte åkt pulka på kanske 3 år.

Nu sitter vi och skriver vi vid olika datorer och bloggar. Emma ska nämligen sova över här hos mig! Gissa vad vi ska göra?....;)

BRB


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.


Bästavän! Var nu ett par veckor sen vi sågs sist & vill träffa dig nu nu nu!♥

Mys-dag!

Kom nu in på blogg.se via Google Chrome. Uppdateringen har inte varit så värst bra under dagen eftersom blogg.se inte funkade. Men nu så!

När jag kom hem från skolan idag var jag jättetrött. Somnade nästan under filmen i skolan, hehe. Iallfall så var jag väldigt rastlös också och jag hade ingen lust att ta det lugnt o vila. Men sen kom mami hem och ordnade en massa mys åt mig och Julia. Hon ordnade upp med piroger, fika, julmusik och en massa ljus. Väldigt mysigt!

Måste snart hoppa i sängs för ska upp tidigt imorn! Har även PH till 15.25... uscha. Men pussar på er!

BLOGG.SE FUNKAR INTE

BLOGG.SE FUNKAR INTE

TRÖTT


Hajhaj!
Dagen idag har varit dryg.... iallafall tills vi slutade skolan. Då fick vi vänta drygt 25 minuter på att bussen skulle åka. Och vi som slutade tidigt!! Surt.

När jag väl kom hem satte jag mig framför tvn och satte på Top Model. Sen gjorde jag inget mer än och tråkade vid datorn. Hoppas dagen imorgon blir roligare iaf. Längtar såå efter lov! Om en vecka slutar denna termin, ska bli så skönt!

Hörs babys! ♥

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.



♦ Jag saknar sommaren enormt! Tål inte en dag utan sol & värme...
♦ ÄLSKAR när någon pillar mig i håret eller gör frisyrer på mig.
♦ Gillar att bli stylad och fotad av min duktiga Emma!;)
♦ Att resa är en av dom bästa sakerna som finns
♦ Gymnasium? Vad jag vill just nu, estet DANS eller FRISÖR.
♦ Jag älskar att träna
♦ Jag undviker att gå på A-brunnar, haha
♦ Jag hatar ketschup och jag äter aldrig smör på mackan, såååå inte gott
♦ Vill ha lov lov lov!
♦ Min familj är den bästa som finns

TAGEN FRÅN EMMA

Dålig uppdatering = Lista!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nått annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – Mitt andranamn – och vad jag tycker om det.
Dag 9 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 10 – Meningen bakom mitt bloggnamn.
Dag 11 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 12 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 13 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 14 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 15 – Mitt drömbröllop.
Dag 16 – En bild på mig själv för två år sen.
Dag 17 – Någonting jag ångrar.
Dag 18 – Min första kärlek.
Dag 19 – Innehållet i min väska.
Dag 20 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 21 – Vad jag åt idag.
Dag 22 – Min favorit plats.
Dag 23 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 24 – Min favorit film.
Dag 25 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 26 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 27 – En låt som får mig att gråta.
Dag 28 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 29 – Min favorithögtid.
Dag 30 – Ett foto på mig taget idag + 3 saker som har vart bra dom senaste 30 dagarna.

TVÅ SEKUNDER EFTER JAG PUBLICERAT INLÄGGET:

Jag spillde ut mjöken!!!!! HELA GLASET!

God Morgon!

Morning sunshines!

Jag antar att det inte är någon som är vaken som läster detta just nu? Haha. Klockan är tjugo över sju och jag sitter här med min frukost. Måste skriva klart en bildanalys som jag har redovisning på idag. Shit...

Idag slutar jag även tidigt eftersom jag har idrott. Hur gött!?!?! Sedan bär jag av hemåt en stund tills jag ska ner till stan och träffa Erica. Wiho!! Ska bli så sjukt kul och jag har saknat henne jättemycket. Synd bara att inte Ewelina också kunde hänga med. Får bli nån annan gång! :)

Kanske är bäst att jag börjar plugga nu? JA, pusspuss!


målning(ehh, ritning?)  utav parafras!

Monday!

Kom precis hem från skolan. De sista timmarna tittade vi på Jurassic Park. Goett!:D Nu är det Top Model och TSLOTAT som gäller, wiho!


Igår fyllde min mami år, så grattis än en gång! Du är bäst


Bilder från modevisningen!





våra fina goodie-bags!! :)

Några bilder från gårdagens modevisning! Blev inte många bra bilder, blev för uppslukad av walken hihi. Det var jättekul och se och alla var verkligen duktiga! Snygga kläder, häftiga frisyrer & sminkningar. GREAT

I väntan på modevisning!

Sitter och väntar på att hår & modevisningen ska börja! Kul!

Onsdag

Strosade runt på stan och Knalle med Emma och Ida idag. Kollade julklappar & annat kul. Hittade några grejer till mamma som fyller år på söndag, men det tar vi inte här för jag vet att du läser just nu, haha.
Hörs senare! PUSSSS

CHILL HA

Chillar framför datorn med musik och en massa godis! Man får ju njuta den tiden man har kvar med godis, efter nyår blir det anti-godis! :)

Du är bäst

Satt hemma och var sjukt sugen på godis och sen kommer Julia hem med en chokladkaka till mig! Hon är allt bra hon...♥


Minns ni denna smaken?.... Det var en av mina favoriter, hoppas den kommer tillbaka nästa sommar igen!


Söndag

Tjoho!

Kom hem från träningen för ungefär en timma sen. Jag och Emma satt och bastade igen och sedan åkte jag hem och tog en lång varm dusch. Nu sitter jag här med nyduschat, blåst hår. Jag älskar det!

Imorgon får jag en timmas sovmorgon eftersom vi ska på skolbio. Och på fredag är det hemstudiedag! Kan inte bli bättre! :D

Vi hörs babes! ♥♥


emma efter träningen


Mys!

Laddar upp med lite Ben&Jerry's innan filmen börjar. Jurrasic Park 3 på TV4 film, wiho!
Vi hörs imorn! ♥



Jag vill bara bort.... nånstans

Hej!

Känner mig inte riktigt på humör just nu.... Orkar inte med skolarbetet (HATAR MATTE SÅ DET INTE FINNS!), det är vinter, ingen uppdatering på fb och jag är hungrig. Något som piggar upp mig är att om några timmar börjar Jurrasic Park och jag ska ta mig en Ben&Jerry till det.

Dagarna går och jag känner att jag borde ta tag i plugget just nu. Meeeen som jag nu sa så hatar jag matte. Ska dricka ett par juice innan jag tar tag i det, så jag inte somnar framför arbetet. Har lust att bara åka iväg nånstans just nu. Där det är varmt. DET är jag, för jag tål inte kyla

Hoppas ni har det bra, PUSS




en liten skämtbild från min födelsedag. ni gör mig så glad!! :D


Det var ju ett tag sen..



1:a december


Drog med hem med denna tjejen idag! Chillade mest framför datorn & tvn medan vi åt på Rocky Road som är sååå sjukt gott. = LYCKAD 1:A DECEMBER

RSS 2.0