SOLSIDAN!

Kom precis hem från träningen och nu är det dags för Solsidan! ♥♥♥



Vad gör jag?

Ni kanske undrar vad jag har gjort idag när jag inte har bloggat under hela dagen. Jo, jag har varit och pimplat med pappa, hans bror, Julia och Viktor. Gissa vem som fick största fisken? ;) JAG! Haha, helt sjukt. Men aaaskul var det! (konstigt nog?)

Aa nu ska jag och Julia göra amerikanska pannkakor! Chiaaaaaao ♥

glad chey!


min fina firre jag fick upp!

God kväll!

Hej sötnosar!

Här sitter man proppmätt efter min och Julias italienska goda middag. Efteråt åt vi brownies som mamma hade gjort. Jag och syrran hade nämligen tänkt och göra amerikanska pannkakor med lönnsirap men det blev för mycket. Vi är så mätta!

Nu har jag lust att sätta på någon film och bara mysa. Skriver mer imorn! Pusspuss ♥

vi lindade in mozzarellaost och soltorkade tomater m.m. i parmaskinka och tilll det hade vi spagetti med lite annat smått och gott. vi borde nästan bli kockar! hehe

FYRA VECKOR!

Så sjukt nice, har inte ätit godis på fyra veckor! HUR GRYM ÄR JAG?!?! Från och med första mars ska jag nog bara äta godis på lördagar, skulle nog inte klarat att inte äta överhuvudtaget. Fast har till och med tappat godissuget. SÅ, grattis till mig. :)


Freeeeeedag!


SÅ GÖTTT! Ikväll blir det italiensk käk och amerikansk efterrätt, mumma. Hörs sen ♥


Flumm-buss!

Det är alltid lika kul att åka buss hem från skolan, för man vet aldrig vad som händer haha. Jag och Lisa åker alltid samma buss och det blir bara FLUMM rakt igenom. Ibland gråter vi för allt är så himla kul och vi får alltid publik i hela bussen också, alla vill höra på vår bästa humor... Haha. <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set3/1/3.gif' style=

Hur mår ni då? Jag mår priiiiiima! Funderar på att plocka fram tyska-glosorna och plugga nu. Men det känns inte så lockande nu när Top Model står på på tvn. Äh, får blir tvn istället!

Dum & dummare

Dum & dummare på kanal fem just nu, så sjuuukt kul!

Träffat bästavän!

Tjänare!

Slutade skolan halv två idag så jag drog fort hem för att duscha och göra i ordning mig fort, sedan tog jag bussen ner till stan igen och träffade Sofia. Först stack vi och solade och sen fikade vi på Orion. Vi pratade en lång stund om allt mellan himmel och jord. Var några veckor sedan vi träffades nu så det var verkligen mys. ♥


RINGAR

Är förälskad i dessa stora ringar med svarta stenar i!! Gina Tricot är en riktig höjdare på ringar. Vill ha alla! :)
Bilden är tagen från Cestchic!

Pyjamas-babys!

Jag och Ida fick lust att springa ut på morgonen i pyjamas, haha. Rätt varmt ändå... :P

Dag 29 – Min favorithögtid.

Favorithögtid? Det står nog mellan midsommar och nyår faktiskt. Midsommar är bara så härligt, sommar och all firande på Öland (bortsett från den fruktansvärt dåliga musiken, hahaha...). Och självklart allt det goda som finns på bordet! ;)  Nyår är den kvällen som är sååå sjukt kul! Att äta god mat, träffa vänner, skåla in det nya året och ha roligt tillsammans.

förra årets midsommar var jag på orust med sofia! (brukar ju oftast fira på öland som sagt) så mys var det ♥

BACK IN TRACK!

Haj haj!:)

Nu var det några dagar sen jag bloggade men fortsätter som vanligt nu. Just nu är jag jättetrött, trodde jag skulle somna på bussen. Och nu snubblar jag fram över bokstäverna för ögonlocken blir bara tyngre och tyngre. Kan nog bero på att jag jag och Ida inte sov särskilt mycket i helgen. Vi hade andra saker för oss, haha. :D Bilder från helgen kanske kommer senare när jag fått Ida att skicka dem.

Men vi hörs la senare babes!? PUSS

bjussar på en gammal bild sålänge!

DAG 27 OCH 28

Dag 27 – En låt som får mig att gråta.
En låt som får mig att gråta... Jag gråter inte så ofta till låtar längre. Eh, jag antar att jag får välja "My heart will go on" eftersom den är med i Titanic och jag gråter varje gång jag ser den filmen (INTE celine dions version, utan den som är med i filmen). Och så är låten väldigt fin.

Dag 28 – Mitt favoritprogram – och varför.
Läääättt! Top Model klart! Kollar på det varje dag även om det är dem gamla avsnitt, har redan sett alla ett par gånger, höhö. :) Bäst helt klart!


TORSDAG

Ville bara säga god morgon & nu sitter jag och pluggar tyska. Kände att jag behövde blogga lite nu, bloggen är ju en del av mitt liv hihi. Har pluggat en stund nu och har även tagit lite kort och spelat in radio/låtar på Julias mac. Visst är hon snäll som lånar ut den!? :) Oja, men får återgå till pluggandet nu, hörs babes ♥

Sorry

Aa sorry men jag har verkligen ingen lust att blogga idag. Kanske imorgon heller. Men bara så ni vet, i still alive hehe. Men vi hörs la när jag är bättre igen! HEEEJDÅ

Dag 26 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Alltså, det beror helt på hur dagen har varit och om jag har bad hair-day eller inte. Om håret ligger perfekt och sminket är prima, då kan jag tycka att jag ser bra ut. Meeeen om jag har haft bad hair-day (eller bad day överhuvudtaget) pallar jag inte kolla mig i spegeln ens, höhö. :)


Chillar

Chillar med massa muffins-glass framför Facebook. Mumaa! :)


Dag 25 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

bild tagen av emma

Dag 23 och 24

Dag 23 – En bild på det jag köpte senast.
He-he.... Jag är verkligen inte säker på detta. Har varit hemma och legat i sängen ett par dar nu så jag har inte köpt något inom den tiden. Öh... Jag gissar på det sista jag köpte var min pippi-tröja! Det var dagen innan förkyldningen kom så det borde nog vara det.



Dag 24 – Min favorit film.
Min favoritfilm har alltid varit Pirates of the Caribbean och kommer alltid att vara (hoppas jag!). Tycker även Titanic och Harry Potter-filmerna är himla bra.


Frisk!

Heej bloggen! :)

Nu är jag äntligen frisk! Och det känns hur bra som helst. Hade över 40 graders feber i fyra dagar och även en inflamation i halsen så nu får jag äta penicillin. Känns iallafall jättebra att vara frisk och att vara tillbaka till skolan igen.

Dagen idag gick ganska segt i skolan. Fick ganska mycket gjort i min tidning, och det är ju bra. I slutet blev det ganska flumm när jag fann Lisa och Ida. Gött slut på det hela. :D Sen stack jag hem och kollade på Harry Potter med Julia och åt sedan tacos som lite fredagsmys. Ikväll vet jag inte vad som händer, får hoppas att det kommer något bra på tv haha.

Ha en fiiiin kväll! PUSS♥


Goooood moooorgon!

Vad ska man hitta på idag? Hmm.. Sova, vila, dricka vatten, äta isglass, äta penicillin och ipren, vila och vänta på att dagen ska ta slut. Så har det nu varit i fyra dygn! FYRA! Tror ni jag har tröttnat? Tro inte nått annat, jag vill inget annat annat än att bli frisk just nu (fast nja, hihi). Eller iofs är jag nästan frisk men jag kan ju inte göra något annat eftersom jag vill inte riskera att smitta någon.


det är ju inte så att man längtar tillbaka till sommarn när man kollar på bilder och fina sommarbilder kommer upp. ååååhh vad jag vill ha sommar! bild tagen i opatia när det var sjukt höga vågor. man  ser inte hur höga vågorna var där pga ljuset, men vinkla bak dataskärmen lite så ser man nog. ;)


Krossade huset

krossade mammas fina pepparkakshus och äter upp de godaste såklart! mums! :)

Dag 22 – Min favorit plats.


Koh Rok, paradiset på jorden. Att få uppleva denna ön är som en dröm. Där vattnet är lika varmt som luften, havet helt turkosblått och känslan att få uppleva världens artrikaste korallrev. Världens paradis!

Dag 20 och 21

Dag 20 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.¨
Jag har verkligen ingen aning. Skulle nog vilja byta liv med något djur, alltså ingen person. Jag har alltid undrat hur djur tänker... Skulle va fräckt att va en katt en dag!;)

Dag 21 – Vad jag åt idag.
Jag har äntligen börjat fått i mig mat igen (åt inte på två dygn pga min förkylning) och idag har jag ätit en halv bulle och lite frukost på morgonen.

Mys med film

Halloj!
Känner mig fortfarande inte helt hundra än men jag tror det börjar bli bättre. Efter jag varit i skolan på samtal åkte vi till Vårdcentralen där jag tog blodprov och fick penicillin. Nu är det bara att hoppas på att det går över nu!
Nu är det dags för film med mami. Hyrde två stycken filmer igår, Inception och en till. Vi höres!

Död

Har typ solen slocknat eller? Är kall som en.. Äh, vet inte vad. Usch vad jag hatar att vara förkyld! Trodde febern var på väg att försvinna innan men tydligen inte. Näe, då får man ligga instängd i mitt rum nu när vi har gäster. Har ingen lust att smitta ner dem. Aja men vi hörs la! Om jag inte ligger i graven, höhö

TOSHIBA

använder mig av en ny data nu, tooooshiiiiba!

SJUK

Förlåååt för den hemska uppdateringen! Har nämligen inte kunnat blogga nu när jag har varit sjuk. Hade feber i natt och en sån fruktansvärd halsont. Jag tror och hoppas att det börjar bli bättre nu.*Peppar peppar* Min syster som fyller år idag har ställt upp och tagit hand om mig. Sååå snällt!


grattis!

Prao?

På tisdag nästa vecka ska jag ha lämnat in mitt papper om prao. Och jag har ingen aning om vart jag ska praoa!! Alltså paaaaaniiik! Funderar eventuellt på att stanna i skolan och plugga den veckan istället. Men det verkar ju tråkigt.... Vet ni nått bra ställe att praoa på? Snälla skriv isf! Skulle uppskatta det enormt. ♥
på detta stället (gothia reklamfoto) praoade jag och emma på förra gången det var prao och det söööög! det enda vi fick göra var att först sitta vid datorn och sedan sitta i en soffa i tre timmar. hur kul?!?! boooring. så vi smög tillbaka till skolan istället, haha. :)

Dag 19 – Innehållet i min väska.

♦ Nycklar
♦ Plånbok
♦ Mobil
♦ Kamera (förutom i skolan)
♦ Lypsyl
♦ Smink

GÖTA KANAL 3

Om en halvtimma börjar kvällens långfilm på tv4. Denna gången är det Göta Kanal 3! Inte sett den ännu så jag ska la kolla. Om det inte blir för tråkigt haha.


Fantomen?

Jag och Emma tänkte göra en annorlunda men cool photoshoot. När vi väl hade fått på smink kom pappa in i rummet och frågade om vi lekte fantomen, hahaaa. Gissa hur vi ser ut?! :)

Update:



Dag 18 – Min första kärlek.

Lätt ju, mig själv såklart! Direkt när jag föddes så.. Haha nejdå, jag är bara lite trött haha. Men jag vet faktisk inte! Jag minns inte vem det var... Vi kan säga att det var Tinkiwinky eller något. Han som är så söt... Haha. :)

Holebrook fisherman



Fick med mig denna finfina Pippi-tröjan hem! Tyvärr så blev bilderna mörka och dåliga (var tvungen att redigera som tusan!!), kameran verkar inte gilla mig idag höhö. Men iallafall så köpte jag ett par svarta Cheap Monday också.

Bilderna!






och slutligen: de enormt goooooda räkmackorna!! dock väldigt dyra, 199 kr per macka. men en sjukt nice upplevelse! ♥

GBG

Heej!

Kom nyss innanför dörren och ska nu äta tårta eftersom jag har namnsdag idag. Hehe.

Dagen i Göteborg började i Nordstan med mamma, syster och moster. Hann köpa ett plagg innan det hände lite grejer. Sen åkte vi Gothia Tower där vi åt räksmörgåsar i himlen. Sån upplevelse! Sedan drog vi till Allum och kikade i affärer och fikade. Det blev inte så mycket shopping idag, men det hände en massor haha. :)

Nej nu ska jag fika! Hörs ♥


uppe i gothia tower. lägger in bilder senare!

På tåget

Hej! Sorry för en kass uppdatering idag. Har nämligen spenderat denna dag i Göteborg! Det har verkligen varit en händelserik dag, berättar mer sen. Om ungefär tio minuter är tåget framme i Borås igen, wihooo! Hörs senare!

Dag 17 – Någonting jag ångrar.

Jag ångrar att jag aldrig pluggar när jag har bestämt att göra det. T.ex de sista timmarna i skolan när man är som flummigast och man ska göra klart en tråkig uppgift så tänker man "Äsch, gör det hemma istället!" så gör jag aldrig det. Så händer det om och om igen och desto mer plugg blir det på helgerna.


God natt babes!


Nu ska jag läsa lite i Elsas Mode och sedan gå o nana! Hörs imorn ♥


BOBBY'S


Måste bara säga att dessa hårprodukter är bäst!! Favoriten är nog den lilla plutten (ej bobby's!) som är ett pulver från Osis som ger håret volym. Behövs bara pyttelite pulver nedanför hårfästet för att det ska bli mega-volym! ÄLSKAR

Måndag

Tjaa sötnosar!

Dagen idag har varit okej. Åkte ner till stan med Julia för att luncha på Jensens. Sen åkte vi hem igen. Haha, kul dag eller? Kan inte skriva så mycket precis, hehe. Vad har ni gjort idag då? :)

Förlåååååååt, men har inga bilder från idag. På onsdag drar jag till Göteborg så förhoppningsvis blir det liiite roligare bilder. Höhö. :P


Dag 16 – En bild på mig själv för två år sen.


hanna joelsson








ELSAS MODE

Då blir det till att läsa för mig då! Mamma som just läst ut denna boken tipsade mig och trodde att jag skulle gilla den. Får la se. Är inte så mycket för att läsa men... Får ge den en chans iaf!

Dag 15 – Mitt drömbröllop.

Alltså, jag vet faktiskt inte. Jag skulle nog vilja gifta mig på en strand utomlands.. Det skulle nog vara fint! Och det ska vara en stooor chokladmousse-tårta, några våningar hög. Sen vet jag inte. Det är ju ett tag kvar, haha;)


JAG ÄLSKAR VÄDRET LALALA

KÄRLEK till vädret idag!! Jag är så glaaad!:)
Tog en sväng till knalle med familjen för en stund sen. Inget roligt hittade man... Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar & lite senare under dagen ska jag till farbror som fyller år. Chiaaaaaaao alla! ♥

Dag 14 – En bild på ett ställe jag vart på.

Jag har varit på många platser runt om i världen, så jag valde ett ställe där jag var förra sommaren. Camp Nou i Spanien! Ett ställe jag aldrig glömmer


Första dagen

Goder morgon!

Vaknade för en stund sedan och gick sedan upp för att äta frukost. Och det är så fint väder idag! Sol, blå himmel och kallt. En fin första dag på året. :)

Ska ni göra idag då? Jag ska iväg till farmor om någon timme, sen vet jag inte. Hareee bra tills dess!


gårdagen hemma hos ericson var jättekul!! tyvärr tog jag inte så mycket bilder, men vi åt god mat, spelade sällskapsspel (hur kul som helst!), skrattade och skålade in det nya året. Lyckad kväll!

GOTT NYTT ÅR!

Nu är det nytt år, 2011! Wooohoooo!

RSS 2.0