Så sjukt gott!


Håller ni inte med?! Kan äta hur många som helst! :)


God morgon!

Har precis ätit toast och oboy (muuummmaa!) efter att jag vaknade klockan sju. Kunde iaf somna om en stund så det var ju bra.

Idag är det söndag! Wiho! Haha, och söndagar som är den värsta dagen.. Men nu är det ju lov! Så efterlängtat. Idag ska jag iallafall träffa bästa vän, såååå mys!

Hörs!


hittade en fin bild från gamleby. usch vad jag saknar värmen!!


Vinter vit


Testade den nya Maraboun Vinter Vit idag. Tog bara en ruta och sen var det bra. Tyckte den var alldeles för söt med både vit choklad och vanilj. Den var alltså sötare än vad förpackningen var!

Heeej!

Dagen idag har varit väldigt kall och blöt, men ändå kul. Var vid Picke-sjön med skolan och hade BG-kampen. Vi vann allt förutom bowlingen.. Aja. Kul var det!

Just nu sitter jag iaf hos Emma och ska snart dra iväg till Ida och äta trerätters. Ska bli kul! Hon fyller nämligen år idag, så grattis baby!

Hörs kanske ikväll! Hej hopp


vårt segersmink, go 8:5 !!!!!!

Här sitter vi...

Här sitter vi i trappan o väntar på att pappa ska komma hem.. Både jag och Julia hade glömt nycklar så nu sitter jag, Julia och emma helt genomblöta och kissnödiga. Hjäääääälp

Hos Emma

HEEEEEEJ!
Hahahha... Just nu sitter jag här hos Emma och har snott hennes data lite medan hon sitter och spelar på min mobil. Så nu är det chill, inga läxor eller något! Det var sista pluggdagen i skolan idag & imorn är det BG-kampen. Tråkigt!?

Puss


haha fråga inte..;)  gammal bild!


Studa studa studa!

Sitter här med ett stort glas kall cola, musik & plockat fram alla skolgrejer. Här ska studas!


Video


precis!

Dagen

Halloj!
Dagen har varit rätt bra, bara att jag inte har pluggat såå mycket i skolan. Så nu får det bli plugg här hemma! Om jag nu fattar något av det jag gör... hehe.


suddig bild..men ajja...


SVEA


Kom på att jag glömt att lägga ut en bild på min Svea-jacka som jag fick i torsdags. Så här får ni se! Och jag ÄLSKAR DEN!
Jusste, fått lite frågor om vart man kan köpa dessa Svea-jackor i Borås. Det enda stället i Borås, som jag vet, är Jolina. Kram!

RÖJ FLAGG

Hahahaha, jag och Sofia nördar Röj Flagg! Nu är det dags för finalrundan. Vem tror ni vinner?...;)



Hunter


Spa

Hej!
Kom precis hem från en väldigt lugnande stäming. Har nämligen varit på spa med min mamma och syster. Mys!

Nu väntar jag på att mina kusiner kommer hit och firar mig. Ska bli kul! Och gott med all mat och alla onyttigheter, hehe.  Ni får ha det bra sålänge! Kram kram

drog på mig min svarta mjukisdress, så otroligt skön!


Idol!

Sitter framför tvn med 100 kilo godis o tittar på tv. Go Danneboiii, Go!

Bilderna









Man lever bara en gång! ;)

Fantastisk dag! /14 år!

Kom nyss ut från en kort varm dusch, & nu sitter jag och kollar alla fina gratulationer från facebook.
Dagen idag har varit grym! Det började med att jag och några tjejer stack till en pizzeria på lunchen och käkade pizza som de bjöd mig på. Fick även en massa godis! Efter skolan drog jag, Lisa, Ida och Emma hem till mig och fikade och firade min dag helt galet! Ni får se bilder senare...

Ska nu fixa lite grejer på datorn sen lägger jag in bilderna! :D


Det snöar!!

Det snöar!!

Tillfällig header!

Emma har nu hjälp mig lite med designen, & denna headern som är uppe nu är bara tillfällig. Ska försöka hitta någon bra bild eller ta fram kameran o klicka lite så blir det snart en ny header.

Ville bara säga det.. Och nu ska jag plugga matte! Haha:D Puss


Minnen


Minns ni? Ett utav mina favoritogram när jag var liten, tillsammans med Sailor Moon och Oggy och kakerlackorna + massa andra tv-program från 2000.
Denna videon har jag kollat på 1000 gånger nu. Haha, så sjukt rolig! Jag och Sofia dog på vissa ställen..haha.

Plugg

Blir nog en väldigt låg uppdatering denna veckan. Har fullt upp i skolan nu & det är inte precis det roligaste att skriva om. Ska skriva så fort det händer något kul, har med mig mobilen! Annars skriver jag i skolan när jag är på gränsen till att dö...hehe. Men vi hörs, pussar o kramar!!♥

(ps. Anledningen till att jag inte lägger in bilder är att jag bloggar från mobilen och då får jag inte in bilder i inläggen.)

Gårdagens bilder



på gatan stod det folk som delade ut små oreo-paket. gissa om vi gick många gånger? ;) hehe

Dethär är livet

Jag och Sofia sitter mitt i Göteborg centrum och väntar på att staden ska vakna till liv medan solen steker på oss. Här sitter vi och chillar med cola och tar paparazzibilder. Och nu kom en "kaffeutdelare" fram till oss..haha. We love Gbg!

Hos Soffipropp

bild från förra hösten, haha

Just nu sitter jag hemma hos min lilla propp där jag stannar över natten. Vi har precis lagat go' mat och nu sitter vi och dampar loss lite. Imorgon bär det av till Göteborg för en shoppingdag!
Hörs babys! ♥

Helg

Nu är det äntligen helg! Sitter nu och myser framför idol. Imorgon har jag inga planer...men är så shoppingsugen! Får se vad som händer.

Ha det bra, puusss! ♥ ♥ ♥

Bilder från i måndags










Nu måste jag göra i ordning mig snabbt som tusan och sedan speeda till bussen. Vi hörs, chiaaaoo!

Labb




Har precis haft labb med Emmishen där vi gjorde isplosioner och koka' cola. HIHI

Snacka om att bli sugen..


Jag och Emma sitter och googlar kladdkakor här i skolan, haha:D

PS: Hanna snubblade precis i trappan, ahah det var jättekul! XD /Emma ;D

Rensa garderoben - check!

Då har man äntligen rensat ur garderoben! Mer än hälften är nu borta & det känns mycket bra! Puss

Home


I skolan..

Herregud vad trött jag är! Jag DÖR. Sitter nu och väntar på Ida som har PH-samtal. Hihi, tycker jag är så snäll som väntar på henne;) Haha nej men Sofia är i Stockholm så jag slipper mitt PH, så gött så!
Efter skolan drar jag ner till rese och möter mami, sedan tar vi tåget till GBG för en liten shoppinghelg. Stannar tills imorn så det blir kanske inte någon mer uppdatering idag.

Ha det bra babes!

typ såhär..


Next up: MYS!

Var nyss nere på Ica med Julia o köpte en frödinge kladdkaka;) och glass. Ska nu sätta på en film o mysa framför tvn.♥

Woups

Kom just på att det är redovisning i konsthistoria imorgon! Så nu blir det till att plugga...vi hörs! PUSSPUSS♥


Gårdagen











Gårdagen var galet kul!! Det började med att jag, Ida och Lisa satt på Emma en ögonbindel och hörlurar. Sedan bussluffade vi så att hon inte skulle veta vart vi tog vägen. Vi tog Norrmalms-bussen och åkte enda till endhållsplatsen och tillbaka till stan. Sen tog vi Emma till Laserdome där Linn, Rebecca, Johannes befann sig. Då blev det spel där, och efter det blev det på med ögonbindeln igen! Då hamnade vi hos Johannes där vi lagade mat tillsammans och kollade på film. Grym dag!

Grym dag!

Tack för en fantastiskt kul dag allesammans! Lägger in bilder imorn...puss!

Media Markt

Har strosat runt på stan med bästa Ida! Tog sedan en låååång sväng till Media Markt. Stannade där i ungefär en timma, haha... WE ♥ MEDIA MARKT!







Mobilblogg - jag älskar mediamarkt!

Jag älskar mediamarkt!

Från mobilen

Hallå på er! Hur har ni det? Jag är precis klar här hos frisören, efter tre timmar... Resultatet blev iaf bra! Nu ska jag dra och käka pannkakor med nutella. Hur gott!!? PUSS PÅ ER BABES

RSS 2.0