Ja, det är ju sant!


Hahahaha.

Ingenting.

Har ingenting att skriva idag. Har inte gjort något idag, alltså ingenting. Jag är trött. Nu ska jag fortsätta göra ingenting...


Morning

Good morning sunshines!
Vaknade för en knapp timma sedan då jag märkte att jag var själv hemma. Pappa hade varit uppe med tuppen för att köa till den nya iPhone, medan mamma och Julia hade åkt till Göteborg. Så när pappa kom hem hade han iPhone 4 med sig. Guuud vad snygg den är asså!



Nu ska jag göra iordning mig, sedan ska jag till min farmor. :)
Puss!

Torsdagskväll

Kom precis hem från T-kvällen där jag hängde med Ida, Emma och Rebecca. Blev en hel del springande i regnet, haha. Har iallafall haft en fantastisk kväll! Tack för den, älskar er! ♥



två mobilbilder från donken

Hos Emma

Sitter nu hemma hos Emma. Vi är själva hemma så vi har satt på musik på högsta volym. Ni borde se våra snygga danser, haha. Snart kommer Ida också. Sedan blir det T-kväll med tjejorna. Ses där! :)

Everybody's a miracle there own way


Coca Cola

Har precis köpt en burk coca cola, coolt va?
Nejdå. Beställde ju ett coca cola-skal häromdan, och nu har det precis kommit. Snyggt, ellerhur? Såhär ser det ut:


Överenergi?

Jag kan inte sooooovaaaa! För jag ÄR PIGG PIGG PIGG! Ska man kanske ut o springa marathon nu när jag är så pigg? Hmm... Näeee. Nu måste jag såva, med å. Eller förresten, jag ska zova med Z! Zzzzz... HAHAHAHAHHAHAH! Nej nu måste jag nog sova. PUSSAR

Titanic

Har precis kollat på klart på Titanic med min syster. För första gången också...haha, väldigt efter, men har liksom aldrig kommit på tanken att liksom sätta på Titanic.
Men guuud vad jag grät asså! Nu sitter jag här och bölar som en liten bäbis. Hehe. Men himla bra var den asså. Underbar film.



nu ska jag sova, puss

Dag på Lissan

Igår, på eftermiddagen, åkte jag hem till Ida för jag skulle sova hos henne. Vi skulle nämligen till Liseberg dagen därpå.

Dagen idag har varit !"#¤%&/()KUL! Vi tog tåget till Liseberg vid halv elva-tiden. Blev en hel del åk, och även lite shopping. Eller jaa, blev ett par pyttesmå glasögon..



i morse





bara för att jag tycker att vi är allmänt snygga i dessa kepsar..hehe







Har haft en fantastiskt bra dag, vädret var också jättebra. Det bästa var nog... Evert Taubes värld? Eller vad säger du, Ida? Haha...fast nja

Dingo


Den är så bra! Synd bara att man knappt förstår en tiondel av låten, haha

Det regnar. (men nähee?!)

Då sitter man här inne på rummet. Inte direkt väder att gå ut precis.. Usch fy och blä, vad jag hatar regn!!

Istället för att göra något annat, sitter jag och kollar igenom foton och videoklipp. Snart blir det väl film också. Haha, såna typiska saker man gör när det regnar. Vi får hoppas att solen dyker upp imorgon iaf!:)

sånt här väder skulle man vilja ha nu!

Ida & Golden Elephant



Var nere i stan med Ida där vi åt på Golden Elephant och gick runt i affärer. Sedan åkte vi hem till mig. Tack för denna dag! ♥

Hemma igen

Då var man hemma från Öland då. Skrev ett inlägg innan jag åkte, men nu har jag märkt att det inte publicerades?! Eller asså, det står att det gjorde det, men på bloggen är det inte publicerat. Jaja..

Lägger kanske in lite bilder senare. Puss

Islandland

Nu sticker jag till stugan på Öland. Kommer hem på fredag så det blir ingen uppdatering innan dess..
Ha det bra! Kramar! ♥

Väska

Var nyss nere i stan och fick med mig en axelväska hem. Skulle köpt en svart, men det fanns det inga kvar så det fick bli en brun sådan.

Fler bilder




Lisa var inte så pigg på att vara med på bild så hon fick vara fotarN istället..:)

Dag på stan

Började dagen med att åka ner till stan med Lisa. Efter vi gått runt i alla möjliga klädaffärer gick vi och satte oss inne på Expresso House och tog var sin frapino. Tog även lite bilder runt i stadsparken.



fler bilder kommer senare...

Dagen med Sofia






Vi lagade lite käk också. Tacos, såklart...;)

Sådär, det var några bilder från dagen. Orkar inte skriva vad vi har gjort så det fick bli i bilder. Är jäääättetrött nu!
Hoppas att ni har haft en bra dag..♥


Bästaste vän

Sofia. Du anar inte hur mycket du betyder för mig. Du är liksom som en andra syster. Redan från början tills nu.
Åh, om jag bara tänker tillbaka ploppar minnen bara upp i mig. Som när vi tog på oss samma kläder och låtsades vara tvillingar. Då alla i skolan frågade "Asså shit!! Är ni verkligen tvillingar??". Och där stod vi och småflinade och ba "Njaa...syskon!". Hahaha. Ett av det bästa och tydligaste minne var när vi alltid var hemma hos mig och kollade på våran favorit-film Pippi på rymmen och åt chokladpuffar i färgglada muggar. Haha. Minnen som jag aldrig glömmer..
Vissa gånger har det varit lite kyligt bland oss, ibland har vi varit allmänt sura på varandra och bråkat. Men det kan inte stå emot våran vänskap. Vi håller alltid ihop och kommer alltid att göra.

Älskar dig otroligt mycket, bästavän.

Idag blir det VHS-film hemma hos Sofia. Pippi på rymmen, såklart. Och chokladpuffar i muggar. Haha!


6 år gamla


Dålig uppdatering

Förlåt hörrni! Nu på sommaren glömmer man ju nästan av datorn...hehe. Fast har inte gjort något speciellt de senaste dagarna. Mest legat på stranden och varit hos mina kusiner.

Nu är det en ny vecka också och då kommer mina fina vänner hem igen. Så nu blir det en fullspäckad vecka!! ♥

Och antagligen ska vi till Öland på torsdag till söndag. Det går inte för sig... jag stannar hemma!?

bjussar på en bild från spanien

Natteravn


Älskar x1000! ♥

I ♥ Shopping




Vill ni ta en titt i mina mappar?

Vill ni kanske se bilder ni aldrig sett förut?...;)

och ja, detta är knappt hälften av mina mappar med bilder, hehehehe. måste nog rensa lite?


WILD CHILD


Hyrt film o fixat lite snacks. Vi gillar'T!


Nytt


linne, gina tricot


DKNY parfym, Tid och Doft

Shopping

Kom nyss hem från min farmor där jag och min familj åt. Innan dess var jag ju som sagt i Dalsjöfors och nere i stan. Lägger in ett inlägg med det jag köpte därifrån om en stund. För nu ringer det på dörren...puss

Stan

Sticker iväg till Dalsjöfors nu och ska kolla på lite grejor där. Sedan blir det stan med min mami ett tag. Ser ut som en bra dag?

Btw, efter jag stängt av datorn igår och hade lagt mig, skulle jag gå upp och öppna fönstret för det var var så himla varmt. Och helt plötsligt såg jag en enorm spindel på väggen. Fick typ panik och sprang in till mina föräldrar och ba "KKkan nån hjälpa miigg?....", haha. Så min pappa fick gå upp och ta bort den från mitt rum. Haha stackarn, han som sov så gott....

Men vi hörs senare. Simma lugnt! ;)



hittade gamla web-cam bilder haha. skulle det vara kul att ha ett inlägg med bara såna (oseriösa,roliga) bilder? ja...då tar jag ju dom med vänner + annat folk med. annars skulle det bli lite ego haha.


Första gången


Minns de kvällarna då jag och min familj satt i bilen hem från Öland och Göteborg. Då vi satte Magnus Uggla-skivan. Och när jag alltid valde låt nummer 19, Första Gången, då pappa alltid sjöng för mig och Julia. Älskar♥

Värme


Åh, gud vad härligt väder. Legat och solat hela dagen tills nu, göttgött. Blev bad också (!!!), vattnet var faktiskt sjukt varmt. Sen har jag bara legat och lyssnat på musik och chillat.
Imorgon ska det tydligen bli regn så det blir nog att hänga på stan? Vi får la se!

Ha det gott i solen!


Mot Almenäs!

Nu sticker jag iväg till Almenäs och solar lite. Hmm...jag undrar om vattnet är varmt? Måste iallfall bli ett snabbt dopp. Har ju inte badat här i Borås än hehe.

Vi hörs sen! Pussar! ♥


Borta bra, men hemma bäst

Då var man äntligen hemma efter en lång resa hem från Spanien. Tänkte gå och hoppa in i duschen nu och sedan nana. Har snart varit uppe tre dagar i sträck... Duktigt duktigt! Fast ne...

Bilder + videoklipp från resan kommer imorgon!


Ännu en fin dag...

Hejhej!
Har legat på stranden sedan klockan halv 11 idag där jag solade, badade och åt glass. Det är livet!


Onsdag

Hejsan hejsan!
Idag har vi legat på stranden hela dagen. Vid 1-tiden gick jag och mamma in till stan och köpte lite käk som vi åt vid stranden. Väl mätta och belåtna satte värmen igång riktigt rejält. Var cirka 40 grader i skuggan. Så vi gick upp till hotellet en stund där vi duschade och gjorde iordning oss.
Nu ska vi äta glass. Pussar!

Bilder från igår

Sagrada Familia



Hahahahah, rolig man ser ut då! Här är iallafall jag när jag håller i Barcelonas pokal från Champions Leuge. (tog kort på ett foto...hehe)


Baaarçelooona!

Heej på er!
Just nu befinner jag mig på ett cafe i Calella, Spanien. Här är det över 30 grader och klockan är snart sju.

Idag har vi tagit en bussresa till Barçelona och har besökt en hel del platser. Camp Nou var helt klart det bästa!



Amazing!

Skriver mer imorgon, pussar


Hejdå Sverige!

..Hej Spanien!
Nästa inlägg blir nere i Spanien nån gång, efter jag hittat något internet café. Ska ju finnas på hotellet...så blir la snart ett inlägg. Ni får hålla utkik!

Ha det så bra i Sverige, stora kramar!


bild från julen -08

Olika bloggare

Jag och Julia hade lite tråkigt igår, hehe


Navelpiercing


Nu är det några veckor sedan jag tog hål i naveln så nu har jag fått ett nytt navelsmycke av min syrra:D Det var jättefint, tack Juli!


Update: Hahaha, skoja. Men lite likt var det väl? Haha. Man kan aldrig veta vad jag gör när jag har tråkigt...;)

RSS 2.0