Ligger o läser...

Helloo bloggen!

Ligger i sängen och känner mig inge bra alls.. Ännu en förkyldning på gång vilket jag tycker är fullständigt onödigt och vid helt fel tidpunkt. Nästa vecka är det två viktiga föreläsningar i skolan, plus en redovisning som nästan är ännu viktigare. Dåliga tider alltså. Men men, ska försöka plugga på så gott som jag kan och även gå till skolan. Viktiga dagar som jag ska ta vara på och icke slösa bort!

Annars då.. Ni mår bra? Det hoppas jag verkligen att ni gör för detta är verkligen inte kul. Att ligga och plågas av en fruktansvärd förkyldning, usch... Får hoppas jag frisknar till snart! Kramisar

PS. Bloggar endast från mobilen nu, så bilderna blir lite halvdana! Puss


INSPBY GUESS


juli och jag lekte lite med kameran förra året och fick fram massor av guess-inspirerade bilder. har ett par sidor med lite roliga bilder, hehe


Good morning Borås!


Good morning sunshines! Vilken härlig dag, ha! Några minusgrader och strålande sol. Man blir på så bra humör dessa mornar!! :)

Var nyss i skolan och planerade mina mål för denna termin. Det blir tufft. Men vad gör man inte? Inom drygt tre veckor skall min ansökan till gymnasiet vara klar, så det gäller ju att jobba på ända bort till slutspurten i maj. Happ, har ni det bra? Jag har det super. Lägger in en outfit-bild som jag inte gjort på länge. Och det blir nog ett tag tills nästa kommer igen haha! Skolan ni vet... Men om detta blir det sista inlägget på länge önskar jag er en fantastisk start på skolan/jobbet/det nya året. Och kom ihåg, jobba emot motgångarna, ni är starkare! Puss!

Stickad tröja utan ärmar - Lindex Gbg, svarta byxor - Gina, brillor - Spanien + ringar och smycken.  

Happy birthday to you

Grattis till världens bästa storasyster! Du förtjänar allt i världen för den fantastiska person du är. Massor av kärlek till dig!!!


NEW YEARS EVE


Inleder det första inlägget på året med en bild från Time Square's nyårsfirande. Kvällen igår vart toppen! Men en sak som jag måste lägga till på min innan döden-lista är att fira nyår på Time Square med "the ball drop". Har ni sett New Years Eve än? Då har ni nog koll på vad jag menar!!

Önskar er ännu en gång ett gott nytt år

RSS 2.0