Take a brake


Tar paus från mitt pluggande och lägger in ett litet inlägg. Pluggar teknik, & det är inte det lättaste just nu. Behöver en hel del hjälp... Så får vänta tills Juli har pluggat klart! Nian tar verkligen kål på mig...!

Annars då..., idag har jag varit i skolan. Sedan drog jag in till stan med mamma för en fika på Viskan. Solen sken och det blev supervarmt. Sen blev det en tripp in till Hjärterum för att kolla på de underbart fina Hollies-mössorna. Så gryymt snygga. Man börjar nästan längta (ÄR JAG DUM ELLLER?! TÄNK JAG!!) lite till vintern.

HANNA JOELSSON

Hanna joelssson

Mobilblogg - SVAAAMP!!

Drar ut i skogen med fader o syrran. Var så rastlös så jag hänger med ut i skogen istället! Haha tjaj som hatar skog? ;)


Test - mobilblogg

Här kommer ett testinlägg med mobilen.. Nytt o bra!! Får la se hur det blir.. :)


Helt slut

Goood morgon.

Ligger nerbäddad i soffan och skriver det här. Efter galna o roliga dans-kvällar/nätter i Gamleby är jag helt slut! Skulle gärna tagit en film-söndag idag, bara ligga och titta på film och bara va... Men så kommer skolan in i tankarna! Får panik så fort jag kommer och tänka på skolan, nu när jag har två redovisningar nästa vecka. Och när man inte ens har börjat plugga blir det inte bättre... Hehe!

Får la plåga mig själv med läxor och grejor som jag inte ens fattar..! Ååhh, blir såå trööött!


bild från igår. mötte upp sofia på stan och firade hennes födelsedag i efterskott! eftersom jag var borta då hon fyllde år tog vi det nu istället. min present till henne var världens ballaste iPhone-skal och mat & glass på böffen. myspys! :)


Hemma igen!!

Hej!

Nu är man hemma igen. Känns tråkigt, men ändå gött. Nu var det sista gången vi var i Gamleby och jag kommer sakna det jättemycket! Känns piss att gå tillbaka till studierna igen... Menmen, får ta och kämpa!!

Nu sitter jag och kollar igenom lite bilder.. Min underbara mamma kom precis in till sovrummet med några macarons till mig. Du är allt bäst moder!

Visar lite bilder nu.. Fler kommer inom en snar tid! :)







Tagga!


Nu har jag och några tjejor varit borta på Citygross och köpt en massa mys till G-by! Kassörskan tyckte nog att jag var så snäll så jag fick min dricka-back på köpet... :)

IMORN DRAR VI!!!

Imorgon åker vi till Gamleby (kunskapsgården) för sista gången i världshistorien. Visst känns det lite synd, men ska bli så sjukt kul! Det får man ju hoppas iaf.. Här kommer lite bilder från senaste gången!






Jag har världens finaste, underbaraste, roligaste, bästa vänner i världen! Ni är så guldvärda ♥ ♥ ♥


Härliga fredag!!



Underbara fredag!! Startade dagen med plugg inför SO-prov. Efter provet drog jag och ett gäng vänner ner till Statoil och åt gratis bullar! Om man checkar in på Statiol från Facebook får man en gratis bulle denna veckan. Så på vägen tillbaka till skolan åt vi bullarna  i det underbara vädret! :)

Efter skolan stack jag, Ida, Johannes och Angelica till Knalle och kollade lite. Och det är sjukt vad fint väder det är idag! Solen som har lyst med sin frånvaro ett tag är nu här! Det har varit klarblå himmel och härligt! Gött slut på veckan.

På måndag drar vi till Gamleby med skolan. Kom i det bästa rummet nånsin, 101! Emma och Ida ♥

10 år sedan - DAGEN SOM FÖRÄNDRADE VÄRLDEN


Idag är det prick tio år sedan två passagerarflygplan kapades och kraschade in i World Trade Centers tvillingtorn. Under hela morgonen kommer jag sitta bänkad framför TVn och lyssna på vad alla har att säga om detta och se hur det såg ut den 11 september 2001. 

Jag har tittat på videor och filmer om WTC och det är så obeskrivligt. Dagen som förändrade världen. Ja, det stämmer verkligen. Hela världen påverkades av detta. Och jag kan inte ens föreställa mig de människor som såg detta hända.

Jag har själv varit på Ground Zero. Där var ett enda stort hål i marken där tornen hade stått. Blommor, kransar, kors... Plus ett stort torn som håller på att byggas. Ett nytt World Trade Center. Känslan att bara komma dit var underlig. Tänk att tvilling tornet stod just där!

R.I.P alla som omkom under denna tragedi ♥

Outfit


Gosig tröja - Lindex, blus - Lindex, jeans - Ginatricot, jacka - H&M, skor - Zodiac.

Trallade runt i Gbg med mina 13-14centimeters-klackar idag! I slutändan var jag livrädd att gå runt med dem efter jag fastnat med klacken i en träbro. Som tur var så hade jag inte på dem hela dagen, var nämligen hos moster som fyllt år. Men hann med en liten shoppingtur också.. :)


Freeeeedag!!!!

Åh Gud, tackar dig för att FREDAG finns!! Halleeeelujaaah!

Sitter och lyssnar på musik medan jag käkar godis och kollar Facebook. Jag är så himla glad idag! Ännu en vecka i skolan har passerat och nu har jag en hel helg framför. Och sen blir det myspys framför Idol. Underbart!



TJENNAA


Holaaa! Mitt humör är på noll just nu & är ganska så irriterad. Min loggbok blev (förmodligen) stulen idag, och där i har jag allt med skolan att göra. Veckomål, betyg, terminsplan, arbetsuppgifter, grupper m.m.

Jag är HELT säker på att jag hade med mig den upp till kurs-WS där jag satt i någon timma innan jag skulle på KP. Och då var loggboken borta. Då har någon tydligen snott den. Fråga inte varför man snor något sånt, det är bara idiotiskt. Så schemat jag hade skrivit på morgonen slank iväg, hade ingen aning vad jag skulle göra. Dagen har bestått av att leta och fråga lärare och elever. Tycker det är assnällt av vissa lärare som letade över hela skolan!

Jaja, får la betala 150 spänn för en ny. Jättesmart av den som gjorde det. Har man ingen bättre fritid än så? Alltså jag blir så frustrerad... Men med musik och en glass blir det mycket bättre! Puss

OLD PICS

Då drar man strax iväg till Studio Danza för lite träning. Har haft ett långt uppehåll med dansen nu, så det är dags att börja igen.
Först blir det lite käk för jag är döhungrig. Och måste bara säga att bussresan hem var typ den roligaste ever haha! Det var typ "disco-buss" och chauffören var asrolig. Vi stod längst fram i bussen och åkte hit o dit. Haha, ibland har man tur och tar rätt buss! ;)

2 september

Då har hösten dragit igång igen! Iofs var det igår den första dagen på höstmånaden var men man känner verkligen att hösten har tagit över Borås.

Så vad ska man se fram emot nu då? Mörka kläder, halsdukar, varma jackor, födelsedag, idol... Och allt SKOLARBETE + gymnasieval. Hmm, kan ju bli intressant? Får se vad som händer med tiden!

bild från arkivet. denna bilden togs nästan för prick ett år sedan!


Skooola!!

Som sagt, - låg uppdatering pga skolarbete. Nu i nian vill jag få mina bästa betyg och jobba tills jag typ dör haha. Så nu blir det jobbajobbajobba!! 

Hade PH idag, och under tiden ritade jag och Emma en bondgård. Haha, snyggt elle?! ;) Sen drog jag och ett gött gäng till södra för att vänta på bussen. Så under tiden gick vi och hälsade på kungen och drottningen som vandrar runt i stan idag. Sen träffade jag Lisa, så vi tog bussen hem, & nu sitter jag här! Blir säkert lite plugg senare...

Ha det gött sötnosar! PUSS ♥

RSS 2.0