De senaste dagarna...

Tänkte göra en liten sammanfattning utav dagarna som gått! Eftersom jag inte hade med mig datorn & även glömde sladden till kameran, skriver jag det mesta nu!

Det mesta vi gjort på Calella var att hänga på stranden, chilla och äta. Tre perfekta ord. Denna gången fick det bli en chill-semester efter all shopping i New York. Men vi har även varit på utflykter.

I tidsags åkte vi till ett shopping-center i Mataró. Var även där förra året, men hittade inte mycket. Så vi bestämde oss för att åka på båtutflykt till Tossa Dé Mar (detta var på onsdag). Där strosade vi omkring i Gamla Stan, solade och kollade på en stor stor borg. Julia och papi gick upp och där hände det saker... SUCK!

Sen gick det en dag då vi låg på stranden igen. Mycket varma dagar! Strålande sol varje dag. När vi väl låg där på stranden funderade vi om vi skulle åka på BBN (Barcelona By Night). Vi beslutade sedan efter en lång stund att det kunde vara kul att åka dit. Och självklart var det heeeeeelt FANTASTISKT. Först gick vi upp o ner, o ner o upp - i den jättestora staden. Sedan vid halv 9-snåret åkte vi till en plats där det var vatten - och ljudspel. Rysningar. Efter det var slut var det dags att åka upp på höjderna och kolla utöver hela staden. Här blev det skål med champange/cava och cola. För himla vackert!

Såja, tycker det verkar bra med text nu. Blev väldigt långt men det finns så mycket att berätta. Och mer finns det! Men det tycker jag att vi tar utanför bloggen denna gång. Det är ju trots allt nästan för mycket text. Därför bjuder jag er på lite bilder! (OBS! har inte redigerat eller fixat till bilderna pga. för lång tid. hann endast med att vrida och beskära bilder. så förlåt för suddiga bilder då o då).

en kväll i mataró. här var vädret liiite sämre i calella! (mataró=svenska borås när man gämför med göteborg)




vackra costa brava beachen


glad hanni på balkongen


hahahha GRÖNT vatten på Tossa.. hääärligt


efter båtturen på Tossa Dé Mar var det vinprovning på Bodega.


en av tusen bilder från vattenspelen i barca. orkade inte ens leta efter den bästa bilden, men hoppas på att denna blir bra


sen blev det sol sol sol!!


... och det gav resultat! hahaha två bikinisar på mig, en rosa o en vit?


en bild från andra kvällen i calella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0